Hamile miyim?

Hayalsultan17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
8
0
1
27
Merhaba benim bir kızım var 20 aylık ve eşimle 3 aydır korunmasız geri çekilme yöntemi ile ilişkiye giriyoruz ama bu ay bende çok fazla beyaz akıntı oldu ve reglim 3 gün gecikti o sırada şiddetli miğde ağrıları yaşadım baş dönmem ve göz kararmam da oldu ayrıca günde 5 öğün yemeye başladım hiç ağlamayan ben herşeye ağlıyordum 3 günün sonunda geldi ama ilk gün güzel gidiyordu ertesi gün duraksadı hiç gelmedi sonra akıntı halinde az az gelmeye başladı ve 2 saatte bir ped değiştirmem gerekirken 2 günde bir pedi dolduramadım bile ve 6 gün süren reglim akıntı halinde gele gele 3 gün sürdü ve bitti arkasından hemen akıntım başladı ve şuan sarı akıntum var ayrıca ara ara miğdem ağzıma geliyr gibi oluyor ve karnımda sanırım gaz var şişlik oluştu. Göğüslerim bazen sızlıyor ama kahverengilik falan yok. Hamile miyim.?. Henüz 2. Bebeğe hazır değilim sizce neden böyle oldu

Valla bir test yapsan daha kolay değil mi?
Ben 2 ayrı test yaptım negatif, ama 2 ay oldu adet olmadım.
Bahsettiğin her şey bende de mevcut, ilk fırsatta soluğu doktorda alacağım.
Ki benim 28 ve 14 aylık iki bebeğim var zaten, korkumu siz düşünün.
Çevremde konuştuğum kadınların çoğu kasım aralıkta adet düzenliği ve benzer şeyler yaşamış, havaların bir anda soğuması bizleri pek etkiledi herhalde.

Ayrıca ger çekilme bir korunma değildir, istemiyorsanız neden riske atıyorsunuz?

Sadece 1.5 gün regli olabildim acayip stresi var üzerimde ilk gün siyahımsı geldi ertesi gün açık pembe test yapmaya da korkuyorum. Geri çekilme yöntemi bi korunma yöntemi değil biliyorum ama aman milyonda bir bize mi denk gelecek dedim ve bi salaklık yaptım. İnşallah havalardan dolayı olmuştur.

Ben ilk oğluma tam da dediğiniz şekilde, ikincisine ise kondom sızıntısı üzerine ella içip hamile kaldım.
Yani milyonda bir i, iki kere yaşadım.

Bir geri çekilme yöntemiyle tek tüple hayatta hamile kalamam diyen ben şuan kızımı bekliyorum ve oğluma 18 aylıkken hamile kalmıştım :) bende hiç hazır değildim ve oğlum daha emiyordu ama demekki Allah bize böyle güzel bir mucizeyi nasip etti bizede dikkat etmek düşer dedi eşim ve aşkla karşıladık meleğimizi :) yaşadığına benzer şeyler yaşamıştım bende ama adetime 7 gün varken yaşamıştım.. Bi test yap varsa bile kanama olduğu için dikkat etmen gerekebilir

Hayırlı olsun Allah sağlığınla kucağınıza almayı nasip eder inşallah peki sizin kanamanız oldu mu

Hayırlı olsun Allah sağlığınla kucağınıza almayı nasip eder inşallah peki sizin kanamanız oldu mu
Âmiiinn Allah razı olsun inşallah.. Adetime 7 gün varken kanamam olmuştu ama 2 gün sürüp geçmişti bebek düşünmediğimiz için pek önemsememiştim ama duymuştum böyle olduktan sonra hamile olduğunu öğrenenleri.. Adetimden 4 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim

Benimde 1.5 gün sürdü ama şuan dayanılması zor bi kasık ağrım var bugün afedersiniz ama biraz sert bi birliktelik oldu canımda fazlası ile yandı bundan kaynaklı olabilir mi yoksa gebelik var da düşük mü yapıyorum

Ben bunu burdan bilemem ki sende bilemezsin o yüzden ya bi doktora gidip muayene olman lazım yada ilk önce bir test al ondan sonra gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…