Hamile miyim?

seldasam

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
216
92
13
38
Çok heyecanlıyım yaklaşık iki senedir evliyim gebe kalamıyorum aşılama bile yaptırdım Zeynep kamilde tutmadı bu ay ovülasyon testiyle değerlendirdik günü şimdi ise adetime iki gün var dayanamayıp test yaptım sonuç bu değerlendiren misiniz lütfen sizce var mı gebelik çok sağolun

Eklentiler

• 4BDF5EC6-B3DA-43E7-81DB-D9F2042BA835.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 97
hayırlı olsun hamilesiniiiz :)
kan testiyle teyit edebilirsiniz. daha sonra artışını kontrol etmeniz gerekecek.

olur tabiki muhtemelen şuan yaptırsanız 50 falan çıkar değer. 2 güne bir iki katı olması gerekiyor bunu takip edin :)
inşallah sağlıklıdır
Allah razı olsun inşallah vardır gerçekte de umarım bu bekleyişim son bulur tüp bebek araştırırken inşallah doğal yolla kalmışımdır çok teşekkür ederim

tebrik ederim ben de böyle olmuşdu 2gün kala sora kan testi yaptırdım. şükürlər olsunki hamileydim. inşallah sizde öyledir. inşallah yeni yıl da bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim bu sevinci size çok görmesin

Hamilesiniz mis gibi :) hayırlı olsun kan testi yaptırın bizimlede paylaşın :)

Allah razı olsun çok sevinçliyim şuan çok uğraştım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır sizlerde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah

İnşallah müjdeli haberi doktora gittiğimdede alırım Allah her isteyene bekleyene nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize[/QUOTE]

Bugün kan verdim öğleden sonra çıkıcak sonuçlar çok heyecanlıyım inşallah vardır

Hamilesin canım inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…