Ciddi misiniz ay bu haberi ne zamandır bekliyorum bir bilseniz adetim gelmeden kan testinde belli olur mu pekihayırlı olsun hamilesiniiiz :)
kan testiyle teyit edebilirsiniz. daha sonra artışını kontrol etmeniz gerekecek.
olur tabiki muhtemelen şuan yaptırsanız 50 falan çıkar değer. 2 güne bir iki katı olması gerekiyor bunu takip edin :)Ciddi misiniz ay bu haberi ne zamandır bekliyorum bir bilseniz adetim gelmeden kan testinde belli olur mu peki
Allah razı olsun inşallah vardır gerçekte de umarım bu bekleyişim son bulur tüp bebek araştırırken inşallah doğal yolla kalmışımdır çok teşekkür ederimolur tabiki muhtemelen şuan yaptırsanız 50 falan çıkar değer. 2 güne bir iki katı olması gerekiyor bunu takip edin :)
inşallah sağlıklıdır
tam sürpriz olmuş ya maşallahAllah razı olsun inşallah vardır gerçekte de umarım bu bekleyişim son bulur tüp bebek araştırırken inşallah doğal yolla kalmışımdır çok teşekkür ederim
Allah razı olsun çok sevinçliyim şuan çok uğraştım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır sizlerde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallahtebrik ederim ben de böyle olmuşdu 2gün kala sora kan testi yaptırdım. şükürlər olsunki hamileydim. inşallah sizde öyledir. inşallah yeni yıl da bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim bu sevinci size çok görmesin
İnşallah çok istiyorum Allah’ın izniyle olur tabi paylaşırım sağolunHamilesiniz mis gibi :) hayırlı olsun kan testi yaptırın bizimlede paylaşın :)
Hamilesin canım inşallahÇok heyecanlıyım yaklaşık iki senedir evliyim gebe kalamıyorum aşılama bile yaptırdım Zeynep kamilde tutmadı bu ay ovülasyon testiyle değerlendirdik günü şimdi ise adetime iki gün var dayanamayıp test yaptım sonuç bu değerlendiren misiniz lütfen sizce var mı gebelik çok sağolun
İnşallah canim Allah razı olsunHamilesin canım inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahÇok heyecanlıyım yaklaşık iki senedir evliyim gebe kalamıyorum aşılama bile yaptırdım Zeynep kamilde tutmadı bu ay ovülasyon testiyle değerlendirdik günü şimdi ise adetime iki gün var dayanamayıp test yaptım sonuç bu değerlendiren misiniz lütfen sizce var mı gebelik çok sağolun
Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?