Hamile miyim?

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108

Kizlar az once yaptim..cift cizgi ve 4.gunum hastalanmadim...kesin hamileyim dimi..cizgilrri gorunce inanilmaz karisik duygular yasadim sizlerede oldu mu.agladim korktum güldüm mutlu oldum tedirgin oldum..suan yatiyorum öylece :) ilk cocugum olacak 2 yillik evliyim..istiyorduk ama ilk denemelerde olmaz diyorduk :))) kan testine gidecegim yarın..korku heyecan karisik :KK43:

Ve bana hamilelik sırasinda sigorta ya da hastane paketlrri hakkinda bilgi verebilir misiniz hangisi daha mantikli olur..ozel saglik sigortasi yaptirmamistik

Kıpkırmızı tabiki hamilesin baksana :KK200: hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin:nazar:

Hadi gözün Aydın gayet net görünüyor hamilesin doğru doktora :)

Inanilmaz korku endise yaasiyorum..bilmedigim icin sanirim dogumu :))
Pat diye doğurmayacaksın sakin ol :) zaten önünde koca bir 40 hafta var doğum için vücut kendini hazırlıyor.. psikolojik olarak alışıyorsun bi kaç güne normale dönersin bende ilk gebeliğimde senin gibiydim :)

Pat diye doğurmayacaksın sakin ol :) zaten önünde koca bir 40 hafta var doğum için vücut kendini hazırlıyor.. psikolojik olarak alışıyorsun bi kaç güne normale dönersin bende ilk gebeliğimde senin gibiydim :)
Hayatimda yasadigim en karmasik duygular gercekteb.tesekkur ederim :)

Sağlıkla kavuşun inşallah! Hayırlı olsun :)
Büyük firmalar gebelik esnasında doğum paketli poliçe hazırlamıyor bildiğim kadarıyla. Ama biraz araştırırsanız kesin bulursunuz farklı firmalar. Kolay gelsin..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun gayet net :) rabbim aratmadan vermiş ne güzel. Zamanla alışırsın onun varlığına. Sigorta konusunda sanırım Demir sigorta var hamilelik esnasında poliçe yapan. Diğer sigortalarda yok diye biliyorum ama araştırmak iyi olur

Bugün hemen kan testi yaptır yüksek ihtimal hamilesin hayırlı olsun:) Ben de senin gibi duygular içinde olmuştum nedense insan istese bile tam mutlu olamıyor çünkü içind e hep bi endişe oluyor normal yani .Demir sigorta var diye biliyorum. Diğer sigortalar için geç kaldın onları hamil e değilken yapman gerekiyordu.

Öncelikle tebrik ederim, evet hamişsin. :) kan tahlili yaptırana kadar; yat dinlen, ağır kaldırıp iş yapma. Her türlü ihtimale karşı kendini koru canım.
İnsan öğrendiğinde çok tuhaf oluyor, müthiş bir duygu.. sonra yavaş yavaş adapte oluyorsun. Bu aralar eşin ve senin için;hem stresli hem heyecanlı geçer. :)
Bu doğum sigorta paketleri vs için acele etme; henüz çok erken. Ooo aylar var.
Öncelikle bir kan testini yaptır; bebek kesesini görün sonra kalp atışlarını duyun. Doktor seçiminizi yapın. Sonra sigorta işlerini düşün. :)

Ayrıca beklemek istemezsen; şimdi bile özel bir hastanenin acilinde yaptırabilirsin. Cüzi 30 tl gibi bir ücret alıyorlar hemen 1 saate sonuç veriyorlar. :)

Hayırlı olsun canım evet hamilesin tedirgin olmanı gerektiren hiç bir durum yok endişe etme dünyanın en güzel hediyesi sana doğru yola çıkmış geliyor...

ilk oğlumdaki heyecanım geldi aklıma :)) tuvaletin önündeki lavaboda oturup ağlamıştım..
ikinci hamilelikte alışmışım demekki sevindim sakince :))
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğur inşallah canım.

Daha nasıl belirgin olacaktı? Neyse tebrikler. :)

Back
X