Hamile miyim?

Ayyyy içim sıcacık oldu (: inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız (: sakın korkmayın , herşey oturacak zamanla ve muhteşem bi anne olacaksınız :)

Öncelikle tebrik ederim, evet hamişsin. :) kan tahlili yaptırana kadar; yat dinlen, ağır kaldırıp iş yapma. Her türlü ihtimale karşı kendini koru canım.
İnsan öğrendiğinde çok tuhaf oluyor, müthiş bir duygu.. sonra yavaş yavaş adapte oluyorsun. Bu aralar eşin ve senin için;hem stresli hem heyecanlı geçer. :)
Bu doğum sigorta paketleri vs için acele etme; henüz çok erken. Ooo aylar var.
Öncelikle bir kan testini yaptır; bebek kesesini görün sonra kalp atışlarını duyun. Doktor seçiminizi yapın. Sonra sigorta işlerini düşün. :)
Cok tesekkurler bugun kan testini verdim ultrason icin acele etmiyorum cunku gozukmuyormus moralim bozulmasin biraz daha beklerim.doktor o testlerin yanilma payi oluyor kana bakalm dedi ama benim adetim yanilmaz :)))))))

Cok tesekkurler bugun kan testini verdim ultrason icin acele etmiyorum cunku gozukmuyormus moralim bozulmasin biraz daha beklerim.doktor o testlerin yanilma payi oluyor kana bakalm dedi ama benim adetim yanilmaz :)))))))
Hayırlı olsun canım.. :)
Benim 5 haftalıkken keseyi gördük; 7. haftada da kalp atışını duymuştum. Herkesin farklı farklı tabi.
Kan sonucun çıkınca yaz buraya.
Belki çıkmıştır bile internetten kontrol et. :)

Ya merhaba eşimle bir senelik evliyiz ve beraber olduk aralıkta hamilelikten şüphelendim adetim 7 gun gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı defalarca kan verdim 5 kere 1.20 cıktı hep bir ay oldu kadın doğuma gittim doktorda kanda çıkmayın da ultrason da görünmez dedi iki kere adette oldum ben ama az geldi yani hamilelik varmıdır bana yardımcı olurmusunuzz

Back
X