Düşüncen için teşekkür ederimSimdi herkes soracak neden korunmasiz diye ama bizleri ilgilendirmaz tabiki.
O evdeki testlere cok güvenme sabah git test al ilk idrarla yap ozaman rahatca ogrenirsin.
Aslında denedim negatif sonuç verdi onlarda tam arada tam sonuç vermiyormuş yarın dr mı gitsem acaba ne yapacağımı bilmiyorum hiçEvde yapilan doğal testler genelde doğru sonuç vermiyor. İdrar yapmanı öneririm.
Aynen yarın Dr gitmeyi düşünüyorum birde sizlere sormak istedim teşekkür ederimHamilelik belirtileri hemen başlamazki.En azindan beklenen adetin gecmis olmasi ve testte pozitif görmeniz gerekir.Testten kastim eczaneden alinan.Hatta daha erken ve kesin öğrenmek isteyenler kan testi yaptiriyor.Üsenmeyin gidin kan testi yaptirin,iciniz rahat olsun bence.
Ben sizin hamile olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası am içinizde şüphe varsa en iyisi kan testidir çünkü hamileleikte bulantı v.s. gibi belirtiler genelde 2 aya yakın çıkar e 2 aylık gebe olsanız idrarda zaten net bir şekilde çıkardı... Yinede çok supheliyseniz kan testi yaptırın. Düğün ne zaman?Evde yapilan doğal testler genelde doğru sonuç vermiyor. İdrar yapmanı öneririm.
2 hafta sonra düğün inşaallah bir sıkıntı çıkmazsa bende istemiyorum şimdi zaten hamileliği çok erkenBen sizin hamile olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası am içinizde şüphe varsa en iyisi kan testidir çünkü hamileleikte bulantı v.s. gibi belirtiler genelde 2 aya yakın çıkar e 2 aylık gebe olsanız idrarda zaten net bir şekilde çıkardı... Yinede çok supheliyseniz kan testi yaptırın. Düğün ne zaman?
Öyle umuyorum ama kahverengi ve pembemsi 3 gün süren kanama beni şüphelendiriyor işte Dr'a randevu alamadım alınca kesinleşecek inşaallah herşeyDeğilsiniz bencebelirti diye saydıklarınız da psikolojik
İstememene gore önlem alsaydiniz keşke düğün zaten yakınmış önce yapmanızda bir hayli kötü olmuş bence.... hiç duymadınız mi tek seferle hamile kalan bir sürü insan var biride benim arkadaşım vallaha büyük başarılı insanlar bunlar..2 hafta sonra düğün inşaallah bir sıkıntı çıkmazsa bende istemiyorum şimdi zaten hamileliği çok erken
Anlık olan birşey işte hap almak aklıma da gelmedi hiç bir kerede olacağını tahmin bile edemedim yarın Dr'a gidiyim hayır olsun inşaallah kan tahlili hemen çıkar mı acabaİstememene gore önlem alsaydiniz keşke düğün zaten yakınmış önce yapmanızda bir hayli kötü olmuş bence.... hiç duymadınız mi tek seferle hamile kalan bir sürü insan var biride benim arkadaşım vallaha büyük başarılı insanlar bunlar..
1 saate çıkıyor geneldeAnlık olan birşey işte hap almak aklıma da gelmedi hiç bir kerede olacağını tahmin bile edemedim yarın Dr'a gidiyim hayır olsun inşaallah kan tahlili hemen çıkar mı acaba
Teşekkür ederim çok sağolun1 saate çıkıyor genelde
Aynen en güzeli kan testi devlette yaptıracağım arkadaş bir saate çıkar dedi iki gün sonrasına randevu aldım bakalım ne olacakKan testinde cikarsa ciksr ki cok erken baska sekilde ogrenmeniz cok zor.
Muhtemelen gebe kaldiniz. O tarif ettiginiz kahve pembe akintida yerlesme kanamasi. Neyse zaten 2 hafta sonraymis dugununuz. Belirtilerde var. Bence %90 gebe kaldiniz simdiden hayirli olsunAynen en güzeli kan testi devlette yaptıracağım arkadaş bir saate çıkar dedi iki gün sonrasına randevu aldım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?