Hamile miyim ?!!!

Esrknkfa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
14
3
1
29
Kızlar lafa nerden başlasam bilemedim adet olduktan 4 - 5 gün sonra korunma olmadan ilişki yaşadık sözlümle ve sadece bir kere oldu. İlişkiden tam 10 gün sonra ise 3 gün süren kanverengi bir kanama geçirdim ama kasıklarda ağrı batma gibi durum yaşadım bununla birlikte bulantı yorgunluk halsizlik uyku hali var göğüslerde hassasiyet de var hafta sonu olduğundan evde nasıl test yaparım diye düşünürken nette macunla yapabileceğimi gördüm ve yaptım renkte değişiklik ve baya da köpürme oldu buda pozitif oluyormuş Dr henüz gitmedim benimle aynı durumu yaşayan var mı sizce hamilemiyim ?

Simdi herkes soracak neden korunmasiz diye ama bizleri ilgilendirmaz tabiki.
O evdeki testlere cok güvenme sabah git test al ilk idrarla yap ozaman rahatca ogrenirsin.

Hamilelik belirtileri hemen başlamazki.En azindan beklenen adetin gecmis olmasi ve testte pozitif görmeniz gerekir.Testten kastim eczaneden alinan.Hatta daha erken ve kesin öğrenmek isteyenler kan testi yaptiriyor.Üsenmeyin gidin kan testi yaptirin,iciniz rahat olsun bence.

Aynen yarın Dr gitmeyi düşünüyorum birde sizlere sormak istedim teşekkür ederim

Evde yapilan doğal testler genelde doğru sonuç vermiyor. İdrar yapmanı öneririm.
Ben sizin hamile olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası am içinizde şüphe varsa en iyisi kan testidir çünkü hamileleikte bulantı v.s. gibi belirtiler genelde 2 aya yakın çıkar e 2 aylık gebe olsanız idrarda zaten net bir şekilde çıkardı... Yinede çok supheliyseniz kan testi yaptırın. Düğün ne zaman?

Değilsiniz bence belirti diye saydıklarınız da psikolojik

2 hafta sonra düğün inşaallah bir sıkıntı çıkmazsa bende istemiyorum şimdi zaten hamileliği çok erken

2 hafta sonra düğün inşaallah bir sıkıntı çıkmazsa bende istemiyorum şimdi zaten hamileliği çok erken
İstememene gore önlem alsaydiniz keşke düğün zaten yakınmış önce yapmanızda bir hayli kötü olmuş bence.... hiç duymadınız mi tek seferle hamile kalan bir sürü insan var biride benim arkadaşım vallaha büyük başarılı insanlar bunlar..

Anlık olan birşey işte hap almak aklıma da gelmedi hiç bir kerede olacağını tahmin bile edemedim yarın Dr'a gidiyim hayır olsun inşaallah kan tahlili hemen çıkar mı acaba

Anlık olan birşey işte hap almak aklıma da gelmedi hiç bir kerede olacağını tahmin bile edemedim yarın Dr'a gidiyim hayır olsun inşaallah kan tahlili hemen çıkar mı acaba
1 saate çıkıyor genelde

Kan testinde cikarsa ciksr ki cok erken baska sekilde ogrenmeniz cok zor.

Aynen en güzeli kan testi devlette yaptıracağım arkadaş bir saate çıkar dedi iki gün sonrasına randevu aldım bakalım ne olacak
Muhtemelen gebe kaldiniz. O tarif ettiginiz kahve pembe akintida yerlesme kanamasi. Neyse zaten 2 hafta sonraymis dugununuz. Belirtilerde var. Bence %90 gebe kaldiniz simdiden hayirli olsun

Sonucu alinca bziede haber edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…