Hamile miyim:)

15741990652427466767260548416759.jpg

Merhabalar adetine 4 gün war test yaptım ikinci çizgi de belirgin ama daha silik hamile miyim
Merhaba, bende bir şey sormak istiyorum adetime 2 gün var ve çok fazla nefes darlığı yaşıyorum göğüslerim 10 gündür şiş ve kasık ağrısı çekiyorum. Bu şekilde nefes darlığı yaşayan var mı acaba?

Merhaba, bende bir şey sormak istiyorum adetime 2 gün var ve çok fazla nefes darlığı yaşıyorum göğüslerim 10 gündür şiş ve kasık ağrısı çekiyorum. Bu şekilde nefes darlığı yaşayan var mı acaba?

Bende dün geced3n beri aşırı derecede nefes darlığı yaşıyırum
Nefesimi tam alamıyorum resmen 😏

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar
eşşek kadar iki çizgi bu kadar mı cahilsiniz burdan sorguluyorsunuz böyle insanlar çocuk dünyaya getiriyor işte yazık
Üsteki Bu mesajınla alttaki mesajın arasında fark var mı sence sen şimdi nesin cahil misin ki o kadar testten sonra buraya soruyosun edep yahu:KK12:

Back
X