Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini atsana
Canim teste gore hamilesin yarin kan ver :)
Ovulasyon testi ile mi hamiş kaldın canm hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhabalar adetine 4 gün war test yaptım ikinci çizgi de belirgin ama daha silik hamile miyim
Kesin gamilesin dört gün kala bu çıktıysa
Hey maşallah ne güzel bi görüntü bu ben burdayım diyo
Hepimize nasip olsun inşallah bu görüntüHey maşallah ne güzel bi görüntü bu ben burdayım diyogüzel devam etsin inş. Muhtemelen erken döllenme
Hamileyim bu ay diyorum illa konuşturcan beniHepimize nasip olsun inşallah bu görüntü ❤
Ayy kuzum valla dediğin gibi olsun çok isterimHamileyim bu ay diyorum illa konuşturcan beni![]()
Tüm Topiklerde hamile olmayan kimse kalmasın inşAyy kuzum valla dediğin gibi olsun çok isterim☺
AminnnnTüm Topiklerde hamile olmayan kimse kalmasın inş
Merhaba, bende bir şey sormak istiyorum adetime 2 gün var ve çok fazla nefes darlığı yaşıyorum göğüslerim 10 gündür şiş ve kasık ağrısı çekiyorum. Bu şekilde nefes darlığı yaşayan var mı acaba?Merhabalar adetine 4 gün war test yaptım ikinci çizgi de belirgin ama daha silik hamile miyim
Merhaba, bende bir şey sormak istiyorum adetime 2 gün var ve çok fazla nefes darlığı yaşıyorum göğüslerim 10 gündür şiş ve kasık ağrısı çekiyorum. Bu şekilde nefes darlığı yaşayan var mı acaba?
eşşek kadar iki çizgi bu kadar mı cahilsiniz burdan sorguluyorsunuz böyle insanlar çocuk dünyaya getiriyor işte yazıkMerhabalar adetine 4 gün war test yaptım ikinci çizgi de belirgin ama daha silik hamile miyim
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar
Üsteki Bu mesajınla alttaki mesajın arasında fark var mı sence sen şimdi nesin cahil misin ki o kadar testten sonra buraya soruyosun edep yahueşşek kadar iki çizgi bu kadar mı cahilsiniz burdan sorguluyorsunuz böyle insanlar çocuk dünyaya getiriyor işte yazık