Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emy_123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
3
1
86
35
İzmir
Merhaba,
Durumum şu şekildedir. Ovulasyon doneminde ilişkimizi gun asiri şeklinde yaptik. Adet bekledigim gunde ilk gun kahverenge kurumus kan gibi minik minik geldi ondan sonra 2 gunde sadece peceteye cok acik renkli kan geldi belirtim yokmus gibi geliyor kan testi yaptirdim adetim geciktikten 9 gun sonra negatif cikti haftada bir evde idrar testi yapiyorum fakat 22 gun oldu hala adetim gelmedi doktorada gittim ultrasonda kist falan goremedi ve adetim hic gecikmezdi ne oluyor olabilir stres kaynakli mi yardimci olabilirmisiniz boyle bir deneyim yasayip hamile oldugunu sonradan ogrenen var mi acaba? Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler..

adetım olması gereken gunde olmamıstı gecen kış gecıkmelı geldıgınde beklemıs kurumus kan gb 1 2 gun suren az bı kanama olmustu :) 72gundur olmuyorum heralde dedım doktora kostum.zaten pko var ama 72 de cok yanı megersem 35 de mı ne adet gordugumu anlamıstım hıc adete benzemese de o 1 2 gun damla gıbı gelen sey beklemıs adetmiş oyle olabılıyormus bı kac gun sonra normal adet olmustum ^^ ama bebek ıstıyorsanız hayırlısıysa ınsallah hamılesınızdır ^^

Doktora gittınız mı

Doktora gittınız mı
Evet doktora gittim ve bir sorun olmadigi ve stresten olabilecegini ve gebelik testini adet olana kadar yenilememi soyledi ilginc bir doktordu bende hic boyle bir gecikmeyle karsilasmadigim ve bu ilk denememiz oldugu icin strese yoruyorum artik gelecek haftada adet olmaz isem baska bir doktora gidecegim.

Bir tanidigimda beklemis adet olabulecegini soyledi o gelen kahverengi lekenin bekliyorum bakalim adet olayim

Nadiren benim bir ayim oyle hafif lekelenme ile gectigi olmustu gecmiste. Sonraki adet ona gire 1 ay sonra gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…