Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaaaaaa :) pazartesiyi nasıl bekleyeceğim şimdi. Daha önce dış gebelik geçirdim. Yaklaşık 6 ay olacak olmuyordu bebegimiz. Hsg çekinmek için randevu almıştım 8 ine
Inşallah bu kez sağlıkla kucaginiza alırsınız:) son adet tarihiniz nedir?

Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Yalnız sonuç resimdeki gibi cıktı sizce bu ne demek oluyor ? Ilk bebek olacak Allah nasip ederse
Ayyy maşallah❤hamilesin canım çizgi belli hayırlı olsun kuzum allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip ettsin

Pazartesi yaptıracağım çok teşekkür ederim. Ama benim hicbir belittim yok sadece yaklasik 16 gün önceden başlayan gogus agrisi . Bir de adet donemi onceso olsuan lekelenme yok

benim iki gebeliğimde de hiç lekelenme olmadı; hani şu yerleşme kanaması dedikleri. İki bebeğimi de sağlıkla aldın kucağıma çok şükür.

Herkes farklı geçiriyor o süreci. İlk gebeliğimde adet olmam gereken gün bel ağrım oldu. İkinci gebeliğimde kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı. Daha test almadan çok iyi biliyordum hamile olduğumu

hayırlısı.. umut vermiş gibi olmakta istemiyorum ama ben test yaptığımda çok daha silikti çizgi..

Biz de sizinle beklemedeyiz. İyi haberlerinizi bekliyoruz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun . Pazartesi haber veririm mutlaka

Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Yalnız sonuç resimdeki gibi cıktı sizce bu ne demek oluyor ? Ilk bebek olacak Allah nasip ederse
Tebriklerrr anne oluyorsun demek maşallah sağlıkla ilerlesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…