Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar benim adetim çok düzensiz en son 1 aralıkta adet oldum bu ay 1 ocakta kahverengi lekelenmem oldu miğde bulantım kasık ağrım kabızım idrar tahlili yaptım 4 ocakta negatifti sizce hamilemiyimdir şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar benim adetim çok düzensiz en son 1 aralıkta adet oldum bu ay 1 ocakta kahverengi lekelenmem oldu miğde bulantım kasık ağrım kabızım idrar tahlili yaptım 4 ocakta negatifti sizce hamilemiyimdir şimdiden teşekkürler
Ya dün gittim acile kalabalık dedi sabah kadın doğuma gel dedi sabah gittim sistem yok dedi randevu aldım perşembeye verdi bende ilaç kullanıyorum içsem bi türlü içmesem bi türlü