Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var gibi görünüyor. Adete kaç gün var?Kızlar bi bakarmısnız bende gölde görüyorum ama
Bak bu da benim sırayla 5-4 ve 3 gün önce yaptığım testler.Daha adetime 5 gün var ama gölge gibi ya şey kaldım
Kızlar bi bakarmısnız bende gölde görüyorum ama
Evet canımHamile misiniz
Selamün Aleyküm arkadaşım hamilesin hamilelerin duası kabul olur inşaallah banada dua eder misin bende üç seneye yakındır uğraşıyorumEvet canım
Ederim canım rabbim hayırlısıyla vakti saati gelince hayırlı Salih evlat bağışlasın beklemek nedir iyi biliyorum 6 yıldır bende bekliyorum ÇünküSelamün Aleyküm arkadaşım hamilesin hamilelerin duası kabul olur inşaallah banada dua eder misin bende üç seneye yakındır uğraşıyorum❤
6 yıl mi olmadı senin canım bir problem var mıydıEderim canım rabbim hayırlısıyla vakti saati gelince hayırlı Salih evlat bağışlasın beklemek nedir iyi biliyorum 6 yıldır bende bekliyorum Çünkü
Amin amin inşaallah arkadaşım ALLAH razı olsunEderim canım rabbim hayırlısıyla vakti saati gelince hayırlı Salih evlat bağışlasın beklemek nedir iyi biliyorum 6 yıldır bende bekliyorum Çünkü