Gebeliğe Hazırlık HAMİLE MİYİM?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ness6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
103
31
Kızlar benim adet günümü 3 gün geçti kan tahlili yaptırdım 22.95 çıktı bu değer normal mi anlamadım. Hamile miyim ki acaba. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İlk bebiş denemelerim. Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alalım :KK48::KK56:

Kızlar benim adet günümü 3 gün geçti kan tahlili yaptırdım 22.95 çıktı bu değer normal mi anlamadım. Hamile miyim ki acaba. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İlk bebiş denemelerim. Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alalım :KK48::KK56:
tebrik ederim hayırlı olsun hamileliğiniz 2 gun sonra tekrar olcturun degerınız katladıysa %60 dan fazla inşallah saglıklıda gebelıktır saglıkla buyusun:anne:

tebrik ederim hayırlı olsun hamileliğiniz 2 gun sonra tekrar olcturun degerınız katladıysa %60 dan fazla inşallah saglıklıda gebelıktır saglıkla buyusun:anne:
Yaaa teşekkür ederim inşallah öyledir 🙏 Nasıl bekliycem ben şimdi :KK76:

Olumlu seyler düşünün. Olmus gibi hayal edin buna inanin. 2 gun sonra insallah kesin sonuçla hamile oldugunuzu söylersiniz. 🧡

Evet hamilesinnnnn :halay::halay::halay:

Adet gecikmis deger de gebelik gibi cikmis cok cok yeni ama tutunuyo insallah bebisin kan tahlillerini yeniledikce zaten belli olur ❤hayirli olsn simdiden🙏

Kızlar dayanamadım test yaptırdım yine sadece ilk olduğu için bu kadar sabırsızım. Artık pazartesiyi bekleyip test yaptırıcam. Dün 22.95 ti bugün 49.04 umarım yolundadır herşey 🙏

İki günde iki katı olması lazımmış cnm. Seninki bir gün de baya artmış. Şu anda iyi görünüyor... İnşallah sağlıkla ilerler

Kızlar dayanamadım test yaptırdım yine sadece ilk olduğu için bu kadar sabırsızım. Artık pazartesiyi bekleyip test yaptırıcam. Dün 22.95 ti bugün 49.04 umarım yolundadır herşey 🙏
kadın doğum asistanıydım eskiden bence değer güzel geç döllenme olmuş sanırım siizn

Back
X