- 9 Haziran 2020
- 231
- 106
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim hayırlı olsun hamileliğiniz 2 gun sonra tekrar olcturun degerınız katladıysa %60 dan fazla inşallah saglıklıda gebelıktır saglıkla buyusunKızlar benim adet günümü 3 gün geçti kan tahlili yaptırdım 22.95 çıktı bu değer normal mi anlamadım. Hamile miyim ki acaba. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İlk bebiş denemelerim. Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alalım![]()
Yaaa teşekkür ederim inşallah öyledirtebrik ederim hayırlı olsun hamileliğiniz 2 gun sonra tekrar olcturun degerınız katladıysa %60 dan fazla inşallah saglıklıda gebelıktır saglıkla buyusun![]()
Kızlar benim adet günümü 3 gün geçti kan tahlili yaptırdım 22.95 çıktı bu değer normal mi anlamadım. Hamile miyim ki acaba. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İlk bebiş denemelerim. Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alalım![]()
Yaaa teşekkür ederim inşallah öyledirNasıl bekliycem ben şimdi
![]()
Evet hamilesinnnnnKızlar benim adet günümü 3 gün geçti kan tahlili yaptırdım 22.95 çıktı bu değer normal mi anlamadım. Hamile miyim ki acaba. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İlk bebiş denemelerim. Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alalım![]()
Öyle düşünücemmmm çoookk sağoluuuunnn inşallah güzel haberi yazarım burayaOlumlu seyler düşünün. Olmus gibi hayal edin buna inanin. 2 gun sonra insallah kesin sonuçla hamile oldugunuzu söylersiniz.![]()
Evet hamilesinnnnn![]()
Bekliyoruzİnşallah öyledir canımmmmm 2 gün sonra kesin haberi verebilirim inşallah
![]()
Aminnnnn inşallah canımhayırlı olsun inş iki gün sonra iki katı olur
Belirtin var mi canimAminnnnn inşallah canım![]()
Kızlar benim adet günümü 3 gün geçti kan tahlili yaptırdım 22.95 çıktı bu değer normal mi anlamadım. Hamile miyim ki acaba. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İlk bebiş denemelerim. Tecrübeli arkadaşlardan düşüncelerini alalım![]()
Mide bulantısı falan var canım hafif ama. Göğüslerde şişkinlik bi deBelirtin var mi canim
İnşallah öyledir canımAdet gecikmis deger de gebelik gibi cikmis cok cok yeni ama tutunuyo insallah bebisin kan tahlillerini yeniledikce zaten belli olur ❤hayirli olsn simdiden![]()
Cok iyiKızlar dayanamadım test yaptırdım yine sadece ilk olduğu için bu kadar sabırsızım. Artık pazartesiyi bekleyip test yaptırıcam. Dün 22.95 ti bugün 49.04 umarım yolundadır herşey![]()
kadın doğum asistanıydım eskiden bence değer güzel geç döllenme olmuş sanırım siiznKızlar dayanamadım test yaptırdım yine sadece ilk olduğu için bu kadar sabırsızım. Artık pazartesiyi bekleyip test yaptırıcam. Dün 22.95 ti bugün 49.04 umarım yolundadır herşey![]()
İnşallah canım telaşlı şeyler valla bi kaç gün bekleyip tekrar yaptıracamİki günde iki katı olması lazımmış cnm. Seninki bir gün de baya artmış. Şu anda iyi görünüyor... İnşallah sağlıkla ilerler