hamile miyim

bruder34

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
48
3
16
haziranda reglken spermin bulaşmasından korkmuştum (ilişkiye girmedik ve benimde çamaşırım vardı) reglim bittikten 10 gün sonra temmuzda regl olana kadar sürekli kahverengi akıntım ve arada kan geldi temmuz ayında da tam gününde regl oldum fakat bu ay 1 hafta gecikmişti şu an yine ara kanamam oldu ve karnım şiş gibi hissediyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Sperm hangi ulaşım yolunu kullanarak yumurtanızı dölledi sizce?
Hamileyseniz haber verin ben de adetliyken ilişkiye girmeyip nasıl oluştuğu ve nereden rahmime dahası yumurtaliklarima ulaştığı belli olmayan bir spermin bulaşmasından korkarak hamile kalmayı deneyeceğim.

haziranda reglken spermin bulaşmasından korkmuştum (ilişkiye girmedik ve benimde çamaşırım vardı) reglim bittikten 10 gün sonra temmuzda regl olana kadar sürekli kahverengi akıntım ve arada kan geldi temmuz ayında da tam gününde regl oldum fakat bu ay 1 hafta gecikmişti şu an yine ara kanamam oldu ve karnım şiş gibi hissediyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Nasıl yardımcı olabiliriz ki.haziranda ilişki olmuş hatta temmuzda adet olmuşsunuz bu ay 1 hafta gecikmiş . Gecikmesinin farklı sebepleri olabilir akıntının da öyle . Her akıntı gebeliğe yoruluyor saçma bir şekilde. İçiniz rahat edecekse test yapın . Belirtilere bakıp bir şey söylememiz imkansız . Ama anlattığınızı çok anlamamakla birlikte gebe olmanız imkansız gibi geldi

Hamileyseniz haber verin ben de adetliyken ilişkiye girmeyip nasıl oluştuğu ve nereden rahmime dahası yumurtaliklarima ulaştığı belli olmayan bir spermin bulaşmasından korkarak hamile kalmayı deneyeceğim.
Ya ahahahahaha sinirlerim bozuluyor artık yeminle…

Hamile olmanız imkansız.

Nasıl yardımcı olabiliriz ki.haziranda ilişki olmuş hatta temmuzda adet olmuşsunuz bu ay 1 hafta gecikmiş . Gecikmesinin farklı sebepleri olabilir akıntının da öyle . Her akıntı gebeliğe yoruluyor saçma bir şekilde. İçiniz rahat edecekse test yapın . Belirtilere bakıp bir şey söylememiz imkansız . Ama anlattığınızı çok anlamamakla birlikte gebe olmanız imkansız gibi geldi
ilişki denemez sadece boşalma oldu yaşım küçük ve bir şey olmasından korkuyorum internette bir sürü bilgi kirliliği var aylarca normal adet görüp hamile olduğunu söyleyen insanlar var o yüzden korktum

sperm bluetoothla mı dölledi sizi?

ilişki denemez sadece boşalma oldu yaşım küçük ve bir şey olmasından korkuyorum internette bir sürü bilgi kirliliği var aylarca normal adet görüp hamile olduğunu söyleyen insanlar var o yüzden korktum
yaşın küçükse ve cahilsen niye bilmeden etmeden kaldıramıycağın seyler yapıyosun?

Spermler ağzından girip midenden geçip rahmine ulaşıp döllenmediyse hamile değilsin yavri :olamaz:

internette bir sürü bilgi kirliliği var herkes bir şeyler söylüyor 17 yaşında olduğum içinde hastaneye tek gidemiyorum kayıt altına alınıyor her şey
karnımın şişmesi de psikolojiktir belki bilmiyorum

göbeğime gelmişti aktığını fark edince sildim hemen ama bulaştı mı bilmiyorum ki zaten çamaşırım vardı
Göbekten akınca da gebe kalınmaz. İç çamaşırın varmış. Regliymişsin ped de vardır illa ki. Vajinanla temas etse bile Sperm dışardan gebe bırakmaz. Havayla temas ediyor sonuçta. Havayla temas edince hareket kabiliyetini yitiriyor sonuçta, yani ölüyor. Gebe kalabilmen için bu pankurların olmaması gerekir.

Ara kanama içinde doktora git.

Yaşında küçükmüş bu tür işlerden kendini alıkoyman gerek.

Göbekten akınca da gebe kalınmaz. İç çamaşırın varmış. Regliymişsin ped de vardır illa ki. Vajinanla temas etse bile Sperm dışardan gebe bırakmaz. Havayla temas ediyor sonuçta. Havayla temas edince hareket kabiliyetini yitiriyor sonuçta yani ölüyor. Gebe kalabilmen için bu pankurların olmaması gerekir.

Ara kanama içinde doktora git.

Yaşında küçükmüş bu tür işlerden kendini alıkoyman gerek.
o olay yaşandıktan sonra stresli ve üzüntülü bi dönem geçirdim aniden 5 kilo verdim belki bu yüzden hormonlarımda sıkıntı çıktı haftasonu gideceğim doktora
cevabınız için teşekkürler:)

yani olsam bile şu ana kadar karnım şişer miydi
başka bir belirtim yok çünkü gebeliğe dair
Ya güzel kardeşim “olsam bile” ne demek. Bu kadar mı cahilsiniz gerçekten? Üzerinizde çamaşır var, boşalma olmamış, nasıl üreyeceksiniz, bölünerek mi ? Beni de havada uçuşan polenler dölledi, he he…

Back
X