L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 9.887 Emoji Skoru 21.471 Puanlar 278 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrak_Gulperi #21 Berrak_Gulperi .!.: Bakılıyor fakat araştırma hastanesi olduğu icin gostermedi. Sağlık ocağında yaptırdığımda bakabiliyordum Genişletmek için tıkla... Anladim hayırlısı olsun inşallah elinizde test varsa tekrarlayın ilk 5 dk içinde çıkan sonuç doğru kabul edilir
Berrak_Gulperi .!.: Bakılıyor fakat araştırma hastanesi olduğu icin gostermedi. Sağlık ocağında yaptırdığımda bakabiliyordum Genişletmek için tıkla... Anladim hayırlısı olsun inşallah elinizde test varsa tekrarlayın ilk 5 dk içinde çıkan sonuç doğru kabul edilir
B Berrak_Gulperi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 17 Emoji Skoru 14 Puanlar 3 Yaş 28 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrak_Gulperi #22 Asyaa561 .!.: Anladim hayırlısı olsun inşallah elinizde test varsa tekrarlayın ilk 5 dk içinde çıkan sonuç doğru kabul edilir Genişletmek için tıkla... Suanda yok kan testi verecem hayırlısı olur insallah
Asyaa561 .!.: Anladim hayırlısı olsun inşallah elinizde test varsa tekrarlayın ilk 5 dk içinde çıkan sonuç doğru kabul edilir Genişletmek için tıkla... Suanda yok kan testi verecem hayırlısı olur insallah
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 9.887 Emoji Skoru 21.471 Puanlar 278 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Berrak_Gulperi #23 Berrak_Gulperi .!.: Suanda yok kan testi verecem hayırlısı olur insallah Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah
Berrak_Gulperi .!.: Suanda yok kan testi verecem hayırlısı olur insallah Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah