hamile miyim?

sdrcp

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
5
4
6
29
tarih olarak ne zaman olduğunu bilmiyorum ama yaklaşık 10 gündür aşırı başağrısı ve şişkinlik hissi var normalde bu günlerde hasta olmam gerekiyordu ama hafif sancı var fakat herhangi bir leke yok normalde ağrı olduğu zaman hasta olurum. 5 gün önce erken hamilelik testi yaptım negatifti. Tekrar test yapmalı mıyım yanlış zamanda yaptıgım için negatif çıkmış olabilr mi ?

tarih olarak ne zaman olduğunu bilmiyorum ama yaklaşık 10 gündür aşırı başağrısı ve şişkinlik hissi var normalde bu günlerde hasta olmam gerekiyordu ama hafif sancı var fakat herhangi bir leke yok normalde ağrı olduğu zaman hasta olurum. 5 gün önce erken hamilelik testi yaptım negatifti. Tekrar test yapmalı mıyım yanlış zamanda yaptıgım için negatif çıkmış olabilr mi ?
Testi tekrarlayın 🥰🥰 yoksa da stres yapmayın herseyi etkiliyor çünkü

Hayırlı olsun hakkinizdaa

Günaydın arkadaşlar yaptım ve sanırım oldu 2. Çizgi biraz silik ama bakar mısınız🥰

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 62
Sabah kan verdim garanti olsun diye şimdi çıktı sonucu da değer 194 pozitif kadın doğuma görün dedi 🥰 ne kadarlık olduğunu falan nasıl anlıyoruz☺️
hayırlı olsun sağlıkla devam etsin :) son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz. Sanıyorum 4 haftalık falandır.

Sabah kan verdim garanti olsun diye şimdi çıktı sonucu da değer 194 pozitif kadın doğuma görün dedi 🥰 ne kadarlık olduğunu falan nasıl anlıyoruz☺️
Hayırlı olsun tekrar. Bu değer iki günde iki kat artar, 3000lerde karindan ultrasonla kese görünür. Bu duruma göre hesap edip doktor randevunuzu ona göre alın. Şimdi giderseniz kese göremezsiniz. Ayrıca folik asit başlamanız lazım kullanmıyorsanız.

Back
X