- 2 Aralık 2021
- 28
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Fatosyildirim
Adetim 3 gün geçti test yaptım silik çıktı kan verdim beta 144 normal mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika hayirli olsunAdetim 3 gün geçti test yaptım silik çıktı kan verdim beta 144 normal mi acaba?
Tesekkur ederim açıkçası korkuyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdimHarika hayirli olsun![]()
Hayırlı olsun canım. Ben de geçen ay kimyasal geçirdim, sen kimyasaldan sonra ne zaman yumurtlama gördün?Tesekkur ederim açıkçası korkuyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım. Ben de geçen ay kimyasal geçirdim, sen kimyasaldan sonra ne zaman yumurtlama gördün?
gebelik var görünüyor 2 günde bir kan verin betanın 2 kat artması lazım. hayırlı olsunAdetim 3 gün geçti test yaptım silik çıktı kan verdim beta 144 normal mi acaba?
Teste var görünüyor kan verdiniz mi ?
evet kan verdim16.40 cikti beta. 1 hafta sonra kontrol verdiler kese falan gozukmedi henuz . progestan ve folik asite basladik .bakalim hayirlisiTeste var görünüyor kan verdiniz mi ?
evet kan verdim16.40 cikti beta. 1 hafta sonra kontrol verdiler kese falan gozukmedi henuz . progestan ve folik asite basladik .bakalim hayi
Merhaba merak ettim ne yaptınız kese göründü mü?evet kan verdim16.40 cikti beta. 1 hafta sonra kontrol verdiler kese falan gozukmedi henuz . progestan ve folik asite basladik .bakalim hayirlisi
Belki okuyanlara komik gelecek ama ben hamile olduğumu idrarımdan bile anlıyordum.Evet tuhaf belki ama ben kesin hamileyim diyordum.Nesi farklı diyor anlattığım herkes ben de bilmiyorum ama içime çok kuvvetli bir his doğuyordu bir değişiklik var diyordum(klozette sifon çekmeden önce gördüğüm içinAdetim 3 gün geçti test yaptım silik çıktı kan verdim beta 144 normal mi acaba?