Bakalım ya öyle yaparım yada adeti beklerim kendi kendimi yerimYarin verebilirsin ozaman iki.guun kalıyor iki gün sonra tekrarlarsin
BEN test yaptım ama12 gün sonra zor diye düşünüyorum
12 gün sonra zor diye düşünüyorum
2.silik çizgiyi görüyorum ama adetime 4 gün var daha12 gün sonra zor diye düşünüyorum
Fotoğraftan galiba ben göremedim sizde benim gibisiniz işte ben adet tarihini bekleyeceğim yada kan testi yapacağım bakalım2.silik çizgiyi görüyorum ama adetime 4 gün var daha
Psikolojik görüyorum herhaldeFotoğraftan galiba ben göremedim sizde benim gibisiniz işte ben adet tarihini bekleyeceğim yada kan testi yapacağım bakalım
Büyük ihtimal bebiş geliyorGebelik testim silik çıktı sizce durum nedir
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinPsikolojik görüyorum herhalde
Şimdi yine inceledim testi t nün altında hafif çizgi barHakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canım işte diyorum ya belli fotoğrafta görünmüyordur erken gebelik testi yap istersenŞimdi yine inceledim testi t nün altında hafif çizgi bar
İnşallah canım yaaBüyük ihtimal bebiş geliyor
Canım kan yaptırdım hcg 84.7 çıktı sence durum neAdete ne kadar var ? Gayet açık görünüyor ikinci çizgi
Canım yaptırdım 84.7 çıktı değerAdete yakın yaptır canım kanı, yoksa deli deşik oluyor kollar iki günde bir kan vermek gerekiyor
Hayrli olan rabbim sağ selim kucağınıza almayı nasip etsinCanım yaptırdım 84.7 çıktı değer
Amin inşallahHayrli olan rabbim sağ selim kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sevindim yaa maşallahhhCanım yaptırdım 84.7 çıktı değer
Ama yine korkuyorum valla kaç haftalıktır felan hiç bilmiyorum doktora randevu alsam iyi olacak galibaÇok sevindim yaa maşallahhh
Aynen canim git hemenAma yine korkuyorum valla kaç haftalıktır felan hiç bilmiyorum doktora randevu alsam iyi olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?