Kuzum benim de böyle çıktı emin olmak için kan yaptırdım ama ben bu testi hiç denemedim test hakkında bi bilgim yok ilk 2 dk da çıktıysa iyiye işaret benceKızlar selam dün adet olmam gerekiyordu şimdi yeni test yaptım laboquick ultra erken gebelik testi 2 dk da silik çizgi çıktı ama bu testle yanilanlar da olmuş bakar mısınız? Yapan var mı daha önce? 2 gun sonra tekrar yapacağım benim de adet olcakmisim gibi hafif ağrılarım var ins kimyasal değildir
İzindeydim iznim bitti bu olduAynen canim git hemen
2 gun sonra bidaha yapicam bakalim belli olur heraldeKuzum benim de böyle çıktı emin olmak için kan yaptırdım ama ben bu testi hiç denemedim test hakkında bi bilgim yok ilk 2 dk da çıktıysa iyiye işaret bence
Valla 28 ile 33 gun arasi değişiyor bugün 33. Gün kan verdim hcg 168 çıktı. Kimyasal mi değil mi söylemek için erken tabiAdetine ne kadar var
Kan testi yaptirmissiniz kaç çıktı?Adetine ne kadar var
Aynen takip etmek lazim yanliz ayni bizim rakamlar ben iki gün öndeyim şuan galiba tam iki katı84 çıkmıştı düzenli artıyor mu diye bugün tekrar yaptıracağım
Çıkıyor ya benim de aynıydı ben şimdi yaptırdım 242 çıktı normal mi bilemedimAynen takip etmek lazim yanliz ayni bizim rakamlar ben iki gün öndeyim şuan galiba tam iki katıyani test yaptığımda sizin degerdeydi düzenli artıyorsa. Alla allaaa nasi silik çıkar o zmn kafam karıştı valla
Kaç saat var arasında. Artmış çok iyi. Ben de yrn dr a gidicem test yaptırır belli olur heralde84 çıkmıştı düzenli artıyor mu diye bugün tekrar yaptıracağım
11inde 168.8 çıkmıştı bugün yani 2 gun sonra 260.6 çıktı. Valla hala belli degil iste yine kan vercem haftasonu artışlara bakcazCanım ne yaptın ne dedi doktor
11inde 168.8 çıkmıştı bugün yani 2 gun sonra 260.6 çıktı. Valla hala belli degil iste yine kan vercem haftasonu artışlara bakcazsen naptin?
Kuzum benim de ayın 11 inde 242 çıktı bugün de 694 çıktı doktora gittin mi11inde 168.8 çıkmıştı bugün yani 2 gun sonra 260.6 çıktı. Valla hala belli degil iste yine kan vercem haftasonu artışlara bakcazsen naptin?
Evet evet dr baktı. Senin iki günde 2 katindan fazla yükselmiş. Ben az yükseldi diye üzüldüm ama dr olabilir dedi hcg 48 ile 72 saat arasinda iki kati artiyormus %60 artmasi normalmiş ama tabi devamina bakmak lazim dedi ctsi verebilirsem acilden vereceğim. Senin dr ne dedi?Kuzum benim de ayın 11 inde 242 çıktı bugün de 694 çıktı doktora gittin mi
Gitmedim ki kese oluşmamıştır henüz diye bende o yüzden sana sorayım dedim aramıZda fazla gün yok diyeEvet evet dr baktı. Senin iki günde 2 katindan fazla yükselmiş. Ben az yükseldi diye üzüldüm ama dr olabilir dedi hcg 48 ile 72 saat arasinda iki kati artiyormus %60 artmasi normalmiş ama tabi devamina bakmak lazim dedi ctsi verebilirsem acilden vereceğim. Senin dr ne dedi?
Herkesin değişiyor tabi takip etmek lazım. Heralde ben ctsi ve sali versem belli olur diye düşünüyorum. Desemki kimyasal olmayacak, en çok dış gebelik olmasından korkuyorum burdan okudukça bi kötü oldum ama 2 dr a danistim ikisi de bu sonuçlar normal gebelikte olabilir dedi. Takip edicezGitmedim ki kese oluşmamıştır henüz diye bende o yüzden sana sorayım dedim aramıZda fazla gün yok diye
Yok yok kötü düşünme güzel olacak inşallah ben 3 kez kan verdim işte düzenli artıyor ama doktora da gitmedimHerkesin değişiyor tabi takip etmek lazım. Heralde ben ctsi ve sali versem belli olur diye düşünüyorum. Desemki kimyasal olmayacak, en çok dış gebelik olmasından korkuyorum burdan okudukça bi kötü oldum ama 2 dr a danistim ikisi de bu sonuçlar normal gebelikte olabilir dedi. Takip edicezşuan %60 artış var 3.5 saat farkla verdiğimi varsayarsak tam sınırda yani.
Zaten gitsen de 1000 1500leri görmeden birşey yapmayacak nasil olsaYok yok kötü düşünme güzel olacak inşallah ben 3 kez kan verdim işte düzenli artıyor ama doktora da gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?