- 14 Ocak 2022
- 26
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimsizdir
-
Ya vallaha bi garip hissediyorum. olay adetimin son günü, bittikten 1 gün sonra da olabilir o ara gerçekleşti. (14.aralık). 3 ocakta da normal adet oldum 7 8 gün sürdü.Hamile kalmanız olası değil zaten adet görmüşsünüz ama velevki kaldınız 1 ayda karın mı çıkar ya?
Evet öyle. Olay 14 Aralıkta oldu adetim bittikten 1 gün sonra ya da son günü de olabilir. 3 ocakta da adet gördüm. 7 8 gün sürdü. Ama alt karnımda acayip şişlik varAdet görmenize rağmen hamilelikten şüpheleniyorsunuz doğru mu anladım ?
Canım bidaha test yaptın mıMerhabalar. Adetim bittiği gün 14 Aralıkta sevgilim ile sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Cinsel organıma fazla temas etmese de yine birkaç defa temas oldu. Üzerime boşalmadı ancak penisinde olan sıvı (meni) bana temas etmiş olabilir.
3 ocakta adet oldum ve 10 ocakta da bitti. Karnımın alt bölgesinde birkaç haftadır şişlik var. Hamilelikten şüpheleniyorum.
Normalde 59 kiloydum. Şuan 57-58 arasındayım ama alt karnımda, yan taraflar da dahil şişlik göbek var. Bana bi akıl verebilir misiniz?
Hiç test yapmadımCanım bidaha test yaptın mı
Bı idarar testi yap ilişkinin üstünden kaç gün geçti ?Hiç test yapmadım
Aralık 14üydü. 4 gün önce 2. Adetimi oldum.Bı idarar testi yap ilişkinin üstünden kaç gün geçti ?
İmkansiz hamile olman boşuna endişeleniyorsunAralık 14üydü. 4 gün önce 2. Adetimi oldum.
Şuan niye böyle birşey yazdın ki ben anlam veremiyorum. Ciddi birşey. Herkesi diğer troller gibi mi sanıyorsunuz?Tebrikler analı babalı büyüsün koca yürekli bebiş
Hala daha içimde bir kuşku var, acaba acaba acaba diye. Testde alıp yapmadım. Emin misinizİmkansiz hamile olman boşuna endişeleniyorsun
Senin trollük seviyene ulaşmam imkansız ama kendi çapımda denedim bir şeyler işteŞuan niye böyle birşey yazdın ki ben anlam veremiyorum. Ciddi birşey. Herkesi diğer troller gibi mi sanıyorsunuz?
Ne trolünden bahsediyorsun? Trollük bir durum mu var burada. Bir yorum yapacaksan karşındakini de düşünüp yap.Senin trollük seviyene ulaşmam imkansız ama kendi çapımda denedim bir şeyler işte
Ablacım önce nasıl hamile kalınır onu bi araştır, sonra sürtünürsün he miNe trolünden bahsediyorsun? Trollük bir durum mu var burada. Bir yorum yapacaksan karşındakini de düşünüp yap.
Sürtünerek de kalanlar olduğu yazıyor heryerde. Eğer böyle birşey yoksa neden içimize kuşku düşürüyorsunuzAblacım önce nasıl hamile kalınır onu bi araştır, sonra sürtünürsün he mi
Bak şimdiSürtünerek de kalanlar olduğu yazıyor heryerde. Eğer böyle birşey yoksa neden içimize kuşku düşürüyorsunuz
Teşekkür ederim bu güzel yanıtın için. 2. Kez regl oldum. Amma velakin hamile olupta 9 ay boyunca regl oldum diyenler var. Böyle birşey olabilir mi? Reglim bittikten 1 gün sonra oldu bu olayBak şimdi
1. Hamile olman için önce bir yumurta gerekir ve regl bittikten yaklaşık 10 gün sonra yumurta folikulü çatlar. Yani o aradaki sürede sperm içine girse bile hamile kalamazsın
2. Regl olmuşsun. Embriyo bir yere tutunmuş olsa bile rahim iç yapısı bozulduğu için düşmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?