Aslında şöyle ki 3 ay önce enfeksiyon geçirdim 2 hafta tedavi sürecim oldu kontrole gittiğimde temizlendi. Enfeksiyon belirtilerimle aynı değil ondan şüphelendimEnfeksiyon da olabilir
Yumurtlamayı 21 ocakta gördüm ovulasyon testi takip ederek. Adetim bitince gün aşırı birlikte olduk eşimle bu sebeple şüphelendim doğrusu . Regle daha 10 gün var hafif göğüs şişkinliği de oluştuGebelik değil de bat 6 Şubat diyosun yumurtlama olabilir.
Haklısınız aslında ilk kez deniyoruz bu ay merak ediyorum oldu mu diyeBen de aynı şeyleri geçen ay yaşadım. kasık ağrısı, bel ağrısı mide bulantısı uyku hali falan filan. adetim de 5 gün geçmişti test yaptım negatifti ve aynı gün zaten adet oldum.
Umutlanmamak lazım çok. akışına bırak takma kafana yoksa olmuyorhayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah
benimki enfeksiyondan olmuş meğersemHaklısınız aslında ilk kez deniyoruz bu ay merak ediyorum oldu mu diyeYa da belirtileri buna yormak istiyoruz her şeyin hayırlısı
Geçmiş olsun . Ben daha önce enfeksiyon geçirdiğim için belirtileri aynı değil buna eminimbenimki enfeksiyondan olmuş meğersemaynen öyle. rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah hepimize
Haklısınız ama bizim ailede regl sonrası hemen gebelik belirti oluncaHamikeyseniz bile bu kadar erken belirti olmaz.
Boş atıp dolu tutmuşlardır. Ben de iki yıldan fazla çook belirtiler yaşadım. Gebelik olsaydı sayardım şöyle böyle diye.Haklısınız ama bizim ailede regl sonrası hemen gebelik belirti oluncabende de mi öyle acaba diye düşündüm. Burada da okuyorum regle 10 gün kala gebe olduğunu öğrenen ondan belirtileri gebeliğe yordum
Haklısınız ama yine de her gebelik kendine özel belirtiler de öyle. Biz biraz da psikolojik olarak hazırlamak istiyoruz kendimizi sanırım ondan her şeyi buna yoruyoruz. Hayırlısı diyelimBoş atıp dolu tutmuşlardır. Ben de iki yıldan fazla çook belirtiler yaşadım. Gebelik olsaydı sayardım şöyle böyle diye.
Yaaa Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı versin inşallahBenim de sat 13 Ocak canım ve erken yumurtladim senin gibi 21 ocakta gördüm yumurtlamayı. Ben de çok merak ediyorum. Acaba oldu mu diye ama şu an erken daha. Bir haber alırsan buraya yazinşallah hamile kalırız
Amin canım inşallah, öyle bir belirtim yok çok sadece göğüs ağrısı var biraz. Bir de ara ara kasık ağrısı şiddetli değil . Akıntın oldu mu senin belirtiler de çok görülüyor ben de daha olmadı canım .Yaaa Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı versin inşallahHayırlısı ise eğer güzel sonuçlar alırız inşallah belirtileriniz var mı?
Akıntım düne kadar vardı. Dün az az geldi sabah ama yoğun değil bir de sanki akıntım var gibi hissettim gün içinde akşam da bir şeyler geliyor gibi gidiyorum bakıyorum bir şey yokAmin canım inşallah, öyle bir belirtim yok çok sadece göğüs ağrısı var biraz. Bir de ara ara kasık ağrısı şiddetli değil . Akıntın oldu mu senin belirtiler de çok görülüyor ben de daha olmadı canım .
Benimde benzer belirtilerim var. Ama önceki gebeliğin den bildiğin birsey varsa adet tarihim in cocuk düşünmeye baslayonya cok saçmalaması. Tekrardan bebek düşünmeye basladık bu ay ve hemen 8 gün gecikmeli adet oldum sonra 3 gün damla gibi akıntı gibi adet oldum neydi o bilmiyorum ama hiç öyle adet görmemiştim. Onu adet sayarsan bat 18 subat ama suan sürekli karnım agrıyo bildiğin adet agrısı gibi yogun beyaz akıntım var gögüs uclarım 2 katına cıktı (gecen hamileliğim dede böyle olmustu) 2 gün önce test yaptım önceki lekelenmem adet saymazsak diye ama negatif cıktı 2. Testte bozuk cıktı tek cizgi bile yoktu. Ya suan yumurtluyorum yada o lekelenme Baska birseydi yada adetti. Kasık batmalarım cok şiddetli ve karın agrımda aea ara giriyo ama adet agrısı gibi bende sarstım kaldım belimde cok agrıyo durmuyo hiç. Ben aylarca deneyip hep kendimde belirti bulmus tum hep negatifti ama bu ay aniden gögüs uclarım 2 karına cıkınca birde gögüs hassaslasması yasayınca şüpheleniyorum bendeKızlar merhaba. Yaklaşık 5-6 gündür kasık ağrım özellikle sol olmak üzere ikisinde de ağrı var ve bu ağrı son günlerde batma olarak hissettiriyor kendini. Şiddetli bir bel ağrım var hatta sol böbreğimde de ağrı oluyor zaman zaman. Zaman zaman mide bulantım oluyor. Bat 6 Şubat sat ise 11 ocaktı. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Test için çok erken
Benimde benzer belirtilerim var. Ama önceki gebeliğim den bildiğim birsey varsa adet tarihimin cocuk düşünmeye baslayınya cok saçmalaması. Tekrardan bebek düşünmeye basladık bu ay ve hemen 8 gün gecikmeli adet oldum sonra 3 gün damla gibi akıntı gibi adet oldum neydi o bilmiyorum ama hiç öyle adet görmemiştim. Onu adet sayarsam bat 18 subat ama suan sürekli karnım agrıyo bildiğin adet agrısı gibi yogun beyaz akıntım var gögüs uclarım 2 katına cıktı (gecen hamileliğimdede böyle olmustu) 2 gün önce test yaptım önceki lekelenmem adet saymazsak diye ama negatif cıktı 2. Testte bozuk cıktı tek cizgi bile yoktu. Ya suan yumurtluyorum yada o lekelenme Baska birseydi yada adetti. Kasık batmalarım cok şiddetli ve karın agrımda ara ara giriyo ama adet agrısı gibi bende saştım kaldım belimde cok agrıyo durmuyo hiç. Ben aylarca deneyip hep kendimde belirti bulmus tum hep negatifti ama bu ay aniden gögüs uclarım 2 katına cıkınca birde gögüs hassaslasması yasayınca şüpheleniyorum bende. Hayırlısı olsun. Umarım sende hamişsindirKızlar merhaba. Yaklaşık 5-6 gündür kasık ağrım özellikle sol olmak üzere ikisinde de ağrı var ve bu ağrı son günlerde batma olarak hissettiriyor kendini. Şiddetli bir bel ağrım var hatta sol böbreğimde de ağrı oluyor zaman zaman. Zaman zaman mide bulantım oluyor. Bat 6 Şubat sat ise 11 ocaktı. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Test için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?