Hamile miyim?

Teşekkür ederim inşallah sizde benim de 2 günüm kaldı adete ama 2 gün önce leke geldi ama o gün geldi sadece test yaptım negatifti adet günümü bekliyorum başka da leke gelmedi bende şuan sadece göğüs şişliği ve bel ağrısı kaldı Ama galiba regl olacağım umudum yok artık çünkü 4 gün öncesi negatif çıktı

Adetin geçsin testi tekrarla canım cünkü o leke yerlesmeyse bile sonrasında hormon salgılanması falan biraz sürüyo diye biliyorum

Adet dönemini 3 gün gecti.kahverengi bir lekelenme var. Yine de umudum yok. Bir sonraki tüp bebek için hazırlanayım bari. Bir mucize olur mu diye dusunmekten alıkoyamıyorum kendimi
Neyse nasip.

Adetin geçsin testi tekrarla canım cünkü o leke yerlesmeyse bile sonrasında hormon salgılanması falan biraz sürüyo diye biliyorum
Ay umarım inşallah her şeyin hayırlısı Allahım en doğru en hayırlı zamanda versin inşallah size de bize de

Evde gebelik testi yaptım negatif cikti. Ocak ayında negatif tüp sonucundan sonra fazla mucize beklentisine girdim galiba.. :) vardır bir hikmeti
Mucizelere inanın sizi heyecanlandırmak istemem ama bir arkadaşımın çocuğu olmuyordu doktora gitti doktor ona doğal yollardan çocuğunun olmayacağını söyledi ve tedavi sonucunda tüp bebekle ikizleri oldu ikizler 2 buçuk yaşına geldiğinde arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı ve doktoru dahil şaşırdı kaldı Yani rabbim ol der ve olur tevekkül bizden takdir Allah’tan

Cok haklısın.. allahın da var bir bildiği. Bizler sabırsizız. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun. Beklenti içine girmeden akışına birakmak en doğrusu

Evet bence de heyecan verici sonrası da hayal kırıklığı olmasaaaa bazen çok strese girmek de sıkıntı oluyor tabi
Aynen ben 8 ay deli gibi test yapmısım hemde sacma sapan tarihlerde sacma sapan birsürü belirti uyduruyorum kendimde sürekli kendimi yokluyordum cünkü, ay cidden zor Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin cok bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…