Teşekkür ederim inşallah sizdeBenimde benzer belirtilerim var. Ama önceki gebeliğim den bildiğim birsey varsa adet tarihimin cocuk düşünmeye baslayınya cok saçmalaması. Tekrardan bebek düşünmeye basladık bu ay ve hemen 8 gün gecikmeli adet oldum sonra 3 gün damla gibi akıntı gibi adet oldum neydi o bilmiyorum ama hiç öyle adet görmemiştim. Onu adet sayarsam bat 18 subat ama suan sürekli karnım agrıyo bildiğin adet agrısı gibi yogun beyaz akıntım var gögüs uclarım 2 katına cıktı (gecen hamileliğimdede böyle olmustu) 2 gün önce test yaptım önceki lekelenmem adet saymazsak diye ama negatif cıktı 2. Testte bozuk cıktı tek cizgi bile yoktu. Ya suan yumurtluyorum yada o lekelenme Baska birseydi yada adetti. Kasık batmalarım cok şiddetli ve karın agrımda ara ara giriyo ama adet agrısı gibi bende saştım kaldım belimde cok agrıyo durmuyo hiç. Ben aylarca deneyip hep kendimde belirti bulmus tum hep negatifti ama bu ay aniden gögüs uclarım 2 katına cıkınca birde gögüs hassaslasması yasayınca şüpheleniyorum bende. Hayırlısı olsun. Umarım sende hamişsindir![]()