Hamile miyim

Emnedmr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
22
7
16
26
Dün sabah sanki regl olmuş hissi ve ağrısıyla uyandım baktım hiçbirşey yoktu ara ara bu sancılar devam ediyor
günüm 1 gün gecikti göğüsümde sızı ve hassasiyet var başka hiç bir belirti yok hamile olabilir miyim böyle olan var mı yardım eder misiniz 😔

Son düzenleme:
Dün sabah sanki regl olmuş hissi ve ağrısıyla uyandım baktım hiçbirşey yoktu ara ara bu sancılar devam ediyor
günüm 1 gün gecikti göğüsümde sızı ve hassasiyet var başka hiç bir belirti yok hamile olabilir miyim böyle olan var mı yardım eder misiniz çok istiyorum hamile kalmak 😔
Test yapmadan bilemeyiz gönlünüzce olsun inşallah

günüm 1 gün gecikti göğüsümde sızı ve hassasiyet var başka hiç bir belirti yok hamile olabilir miyim böyle olan var mı yardım eder misiniz 😔
Bende bu ay hamilelik belirtileri yaşıyorum ama adetime 2 gün kaldı ve hafiften ağrım war heran adet olucakmışım gibi . Acaba hamilemiyim ki 😞

Merhabalar. Benimde reglime 12 gün kala kasık ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti belirtilerim oldu son 5 gündür de sol kasığımda batma hissediyorum hapşırırken bir seyler kopuyormuscasina ağrıyor özellikle 2 gece önce sol kasığımda gece boyunca iğne batması gibi ağrı oldu halsizlikten diş köklerim bile sızlıyor ara ara hafif mide bulantım var idrarım antibiyotik ictigimizdeki koku gibi aynı bu sabah ise bel ve kalça ağrım başladı göğüs agrisi bir artıp bir azalıyor reglim 1 gün gecikti sizce hamile olabilir miyim bu belirtileri yaşayan oldu mu ?

Back
X