- 9 Şubat 2022
- 15
- 3
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk idrarla öneriyorlar ,sabah tekrar test yapın hatta bence sabah gidip kan verin kesin sonuç elde edersinizEşimle çocuk düşünüyoruz.
Arkadaşlar adetim 6 gün gecikti.Halsizlik,sürekli uyku hali,çok yemek yeme isteği ve göğüslerde hassasiyet var.Biraz önce test yaptım negatifti.
Sonuç değişir mi ve akşam yaptım testi sabah mı yapmalıydım testi akşam yapmış olmam etkilemişmidir?
Sabah ilk idrarla öneriyorlar ,sabah tekrar test yapın hatta bence sabah gidip kan verin kesin sonuç elde edersiniz
10. Gün daha iyi olur. Geç döllenme de olabilir. Kan testi de bakabilirsiniz. Heyacanlanmayın. Biraz bekleyin. Ya da çok heyacanlıysanız. Üzülmiyceksiniz. 10. Güne kadar bir test yapın sabahlarıEşimle çocuk düşünüyoruz.
Arkadaşlar adetim 6 gün gecikti.Halsizlik,sürekli uyku hali,çok yemek yeme isteği ve göğüslerde hassasiyet var.Biraz önce test yaptım negatifti.
Sonuç değişir mi ve akşam yaptım testi sabah mı yapmalıydım testi akşam yapmış olmam etkilemişmidir?
Vitamin eksikliği olabilir. Eğer hamilelik başladıysa vücutta hormon ve vitamin çekilir derler. Ne kadar doğru bilmem . Ama iyi beslenin. Dinlenin bekleyin . Kan açık bembe veya koyu kahve pıhtısız ise yerleşme kanaması olabilir.Sırt ağrım da oluyor ve adet günümden 2 gün öncesinde 2 gün de az bir kan geldi acaba yerleşme kanaması mı demiştim.
Biraz önce kalktıktan bi 5 dk sonra midem bulandı elim ayağım kesildi ,kötüleştim ilk defa oluyor mide bulantısı.
Çok teşekkürler.İlk defa biraz önce mide bulantım oldu.Sırt ağrım oluyor . Ara ara baş ağrım ağrım oluyor.Bu kadar çok belirti bi araya gelince hamile gibiyim .En doğrusu kan testi hastaneye gitmeyi düşünüyorum biraz daha geçsin vakit.Önümğzdeki hafta giderim hastaneye10. Gün daha iyi olur. Geç döllenme de olabilir. Kan testi de bakabilirsiniz. Heyacanlanmayın. Biraz bekleyin. Ya da çok heyacanlıysanız. Üzülmiyceksiniz. 10. Güne kadar bir test yapın sabahları. Bekleyin biraz. Adet belirtilerine benziyor çoğu zaman. Endişelenmeyin. Uzanın dinlenin aktardan kuşburnu alın. günlük sadece bir bardak demleyin için. Hem rahatlatır hem iyi gelir. Ama hazırı almayın içinde hibüsküs bulunur düşük riski vardır. Hbisküste. Kuşburnu östrojenede iyi gelir. Öyle işte.
![]()
Koyu kahve idi. Bakalım heyecanla bekliyorum zamanın geçmesini.TeşekkürlerVitamin eksikliği olabilir. Eğer hamilelik başladıysa vücutta hormon ve vitamin çekilir derler. Ne kadar doğru bilmem . Ama iyi beslenin. Dinlenin bekleyin . Kan açık bembe veya koyu kahve pıhtısız ise yerleşme kanaması olabilir.
Yani kanama yerleşmede olabilir . Rahimde kist olabilir. Herşey olabilir. Uzman görmesi daha iyi olur . Haberlerinizi bekliyoruz.Çok teşekkürler.İlk defa biraz önce mide bulantım oldu.Sırt ağrım oluyor . Ara ara baş ağrım ağrım oluyor.Bu kadar çok belirti bi araya gelince hamile gibiyim .En doğrusu kan testi hastaneye gitmeyi düşünüyorum biraz daha geçsin vakit.Önümğzdeki hafta giderim hastaneye
Vitamin eksikliği olabilir. Eğer hamilelik başladıysa vücutta hormon ve vitamin çekilir derler. Ne kadar doğru bilmem . Ama iyi beslenin. Dinlenin bekleyin . Kan açık bembe veya koyu kahve pıhtısız ise yerleşme kanaması olabilir
İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırım ve buraya yazarım.Çok teşekkürlerYani kanama yerleşmede olabilir . Rahimde kist olabilir. Herşey olabilir. Uzman görmesi daha iyi olur . Haberlerinizi bekliyoruz.
Yani kanama yerleşmede olabilir . Rahimde kist olabilir. Herşey olabilir. Uzman görmesi daha iyi olur . Haberlerinizi bekliyorum