Hamile miyim ?

Bebisimolsunnf

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
25
16
18
29
Merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim bana bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim yumurtlama günümde beyaz akıntı geldi ama sonra kuruluk oldu sizce hamilelik belirtisi olabilir mi şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hoşgeldiniz

Gebelik belirtileri arasında akıntı var ancak siz yumurtlama zamanı oldu dediniz yani büyük ihtimalle yumurtlama ile alakalıdır..

Ne zaman oldu bu yumurtlama günü ?

Merhaba hoşgeldiniz

Gebelik belirtileri arasında akıntı var ancak siz yumurtlama zamanı oldu dediniz yani büyük ihtimalle yumurtlama ile alakalıdır..

Ne zaman oldu bu yumurtlama günü ?
Teşekkür ederim hoş buldum
Nisan 21 de oldu akıntım 1 kere sadece geldi daha sonra hiç gelmedi çok kısa bir süre ama meraklandım 6 aydır deniyoruz olabilir mi acaba diye düşündüm

Hmm anladım.. şimdi daha yeni yumurtlama olmuş gebelik belirtileri şuan olmaz zaten o günü ve sonrasını değerlendirdiniz mi ?

İyi yapmışsınız peki yumurtlamayı nasıl anladınız sadece akıntıdan mi yani emin olmak açısından belkide ilişkiyi bırakmamaniz lazim
Adetten sonra yumurtlama günüm belli zaten beyaz akıntıda garantisi oluyor 3 gün boyunca devam ettim ilişkiye ama normalde yumurtlama günümde beyaz akıntı oluyor ve devam ediyordu 2 gün falan sonra katılaşıyordu şuan öyle şeffaf bir akıntı gördüm sonra hemen kesildi

Olabilir her dönem aynı olmayabiliyor insanın neler geliyor başına hiç olmayan şeyler oluveriyor..

İnshaAllah bu ay güzel haberi alırsınız

Öyleymiş gerçekten evlenmeden önce aman akıntım oldu olmadı hiç dikkat etmezken evlendikten sonra herşeye dikkat eder oldum hamilelik hakkinda bir sürü araştırma yaptım hiç bilmediğim konuları öğrendim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Aminn İnshaAllah

Kızlar merhaba yumurtlama sonrası 10 gün geçti beyaz yapışkan bi akıntım var uzamıyo ama yumurtlama değil yani tekrar yumurtlama geöirenler oluyo ya hani öyle şeffaf uzayan bi akıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…