- 24 Nisan 2022
- 25
- 16
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bebisimolsunnf
-
Tek başına hamilelik belirtisi diyemeyiz maalesefMerhabalar arkadaşlar yeni üyeyim bana bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim yumurtlama günümde beyaz akıntı geldi ama sonra kuruluk oldu sizce hamilelik belirtisi olabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim hoş buldumMerhaba hoşgeldiniz
Gebelik belirtileri arasında akıntı var ancak siz yumurtlama zamanı oldu dediniz yani büyük ihtimalle yumurtlama ile alakalıdır..
Ne zaman oldu bu yumurtlama günü ?
Nasıl yani anlamadımHmm anladım.. şimdi daha yeni yumurtlama olmuş gebelik belirtileri şuan olmaz zaten o günü ve sonrasını değerlendirdiniz mi ?
Yani yumurtlama günü ve sonrası ilişki oldu mu yoksa öncesi mi oldu ?Nasıl yani anlamadım
İyi yapmışsınızYumurtlama öncesi yumurtlama günü ve sonrasında ilişki oldu garanti olsun dedim olcaksa
Adetten sonra yumurtlama günüm belli zaten beyaz akıntıda garantisi oluyor 3 gün boyunca devam ettim ilişkiye ama normalde yumurtlama günümde beyaz akıntı oluyor ve devam ediyordu 2 gün falan sonra katılaşıyordu şuan öyle şeffaf bir akıntı gördüm sonra hemen kesildiİyi yapmışsınızpeki yumurtlamayı nasıl anladınız sadece akıntıdan mi yani emin olmak açısından belkide ilişkiyi bırakmamaniz lazim
Aminn İnshaAllahÖyleymiş gerçekten evlenmeden önce aman akıntım oldu olmadı hiç dikkat etmezken evlendikten sonra herşeye dikkat eder oldum hamilelik hakkinda bir sürü araştırma yaptım hiç bilmediğim konuları öğrendim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?