Hamile miyim?

Ulya25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
5
4
1
27
Arkadaşlar adetimden 4 gün geçti. Test yaptım önce silikti ama belliydi. 5 dk içinde koyulaştı. Hamile miyim? Birde son adetim 16 haziran. Kaç haftalık hamileyim?

Eklentiler

• IMG_20220717_201259.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaşlar adetimden 4 gün geçti. Test yaptım önce silikti ama belliydi. 5 dk içinde koyulaştı. Hamile miyim? Birde son adetim 16 haziran. Kaç haftalık hamileyim?
Hamilesiniz kan vermeniz lazım . Son adet tarihinize Göre 4+ lardasiniz ama önce gidip kan verin. Hayırlı uğurlu olsun

Gönderinizi görünce çok şaşırdım :) Benim de son adet tarihim 16 haziran ve bugün test yaptım aynı sizinki gibi çıktı :) Yarın kan testi vermeye gidicem. İkimize de hayırlı olur inşallah

Gönderinizi görünce çok şaşırdım :) Benim de son adet tarihim 16 haziran ve bugün test yaptım aynı sizinki gibi çıktı :) Yarın kan testi vermeye gidicem. İkimize de hayırlı olur inşallah
Merhaba canım. Kan verdin mi sen? Kaç haftalık çıktı senin? Birde kalp atışlarını duydun mu?

Malesef boş gebelik çıktı doktor kürtaj dedi son adet tarihime göre 7+1 haftalık ama kese içerisinde bebek görünmüyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum beklesem mi biraz daha

Malesef boş gebelik çıktı doktor kürtaj dedi son adet tarihime göre 7+1 haftalık ama kese içerisinde bebek görünmüyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum beklesem mi biraz daha
En az bir doktorla daha görüşmeden karar vermeyin bence. Farklı bir doktordan görüş almanızda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…