Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz kan vermeniz lazım . Son adet tarihinize Göre 4+ lardasiniz ama önce gidip kan verin. Hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar adetimden 4 gün geçti. Test yaptım önce silikti ama belliydi. 5 dk içinde koyulaştı. Hamile miyim? Birde son adetim 16 haziran. Kaç haftalık hamileyim?
Teşekkür ederim sağ olunHamilesiniz kan vermeniz lazım . Son adet tarihinize Göre 4+ lardasiniz ama önce gidip kan verin. Hayırlı uğurlu olsun
Merhaba canım. Kan verdin mi sen? Kaç haftalık çıktı senin? Birde kalp atışlarını duydun mu?Gönderinizi görünce çok şaşırdım :) Benim de son adet tarihim 16 haziran ve bugün test yaptım aynı sizinki gibi çıktı :) Yarın kan testi vermeye gidicem. İkimize de hayırlı olur inşallah![]()
Haftanıza göre kalp atışı duyulması gerekiyor siz duydunuz mu merak ettimMerhaba canım. Kan verdin mi sen? Kaç haftalık çıktı senin? Birde kalp atışlarını duydun mu?
Daha gitmedim canım. Ayın 23ne çağırdı doktorHaftanıza göre kalp atışı duyulması gerekiyor siz duydunuz mu merak ettim![]()
Çok geç değil mi canım? Keseyi gördükten sonra 1 hafta sonra falan kalp için çağırıyorlar baya geç vermiş randevuyuDaha gitmedim canım. Ayın 23ne çağırdı doktor
Çok geç değil mi canım? Keseyi gördükten sonra 1 hafta sonra falan kalp için çağırıyorlar baya geç vermiş randevuyu
En az bir doktorla daha görüşmeden karar vermeyin bence. Farklı bir doktordan görüş almanızda fayda varMalesef boş gebelik çıktı doktor kürtaj dedison adet tarihime göre 7+1 haftalık ama kese içerisinde bebek görünmüyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum beklesem mi biraz daha
![]()