Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Almda0

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
45
9
16
27
Arkadaşlar 21 gündür adetim gecikiyor hamileliğe dair bütün belirtilerim neredeyse tutuyor ama 1 hafta önce kan verdim ve 0.5 çıktı bugünde evde test yaptım çok çok silik çizgi çıktı. Işıkta bile belli ediyor yani. Sizce hamilelik varmıdır kafam çok karıştı

Normalde 29 günde 1 oluyorum ama 12 Haziran'da adet gördüm en son 27 Haziran'da da 2 gün sürecek şekilde lekelenmelerim oldu kahverengi gibi koyu renkte göğüslerim 1 haftadır çok şiş ağrı yapıyor kasıklarım da
ağrıyor sürekli

Anlayamadim. Adetiniz 21 gun mu gecikti?

baya gecikmiş, bence lekelenme olduysa ve bir sağlık sorununuz yoksa kesin vardır . allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah <3 :)

Bugün kadın doğuma gittim kan da verdim ama ultrasondan baktı doktor yumurtalıklar temiz görünüyor ama bebek olsaydı bence ultrasonda belli olurdu sonuçta 1 aya yakinfir adet görmüyorum. Umudum tamamen gitti artık. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

İnşallah yükselir ya 5 altı negatif der geçerdim eskiden olsa ama burda öğrendim ki 1.20 altı sonuç olmadıkça yükselebiliyo gebelik yoksa genelde 0a yakın çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…