Bysa Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 496 817 103 7 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #21 Ama agrim var pozitifbiri .!.: Ben yarın test yaptırırım büyük bir ihtimalle. Ona göre size yeniden yazarım. Birebir adet belirtilerim şu an ayaklarım üşüyor dizlerim sızlıyor karnım sökülecek gibi arada ağrıyor. Ama müthiş enerjigim Genişletmek için tıkla... Ayak üşumesi falan hepsi belirti mi
Ama agrim var pozitifbiri .!.: Ben yarın test yaptırırım büyük bir ihtimalle. Ona göre size yeniden yazarım. Birebir adet belirtilerim şu an ayaklarım üşüyor dizlerim sızlıyor karnım sökülecek gibi arada ağrıyor. Ama müthiş enerjigim Genişletmek için tıkla... Ayak üşumesi falan hepsi belirti mi
pozitifbiri İnadına daha pozitif 🤞 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 5.185 12.264 448 7 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #22 Bysa .!.: Ama agrim var Ayak üşumesi falan hepsi belirti mi Genişletmek için tıkla... Yani vücudum sıcak ama ayaklarım üşüyor bilemedim ilk kez yaşıyorum bunu, daha net hamile de değilim zaten yarın netleşir
Bysa .!.: Ama agrim var Ayak üşumesi falan hepsi belirti mi Genişletmek için tıkla... Yani vücudum sıcak ama ayaklarım üşüyor bilemedim ilk kez yaşıyorum bunu, daha net hamile de değilim zaten yarın netleşir
Bysa Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 496 817 103 7 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #23 pozitifbiri .!.: Yani vücudum sıcak ama ayaklarım üşüyor bilemedim ilk kez yaşıyorum bunu, daha net hamile de değilim zaten yarın netleşir Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun hakkinda inşallah hamilesindir benmde bi oğlum var daha küçük zaten ama adet dışı bi kanama gördm ondan suphelendm agrimda var
pozitifbiri .!.: Yani vücudum sıcak ama ayaklarım üşüyor bilemedim ilk kez yaşıyorum bunu, daha net hamile de değilim zaten yarın netleşir Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun hakkinda inşallah hamilesindir benmde bi oğlum var daha küçük zaten ama adet dışı bi kanama gördm ondan suphelendm agrimda var
Bysa Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 496 817 103 11 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #24 Kizlar ben hala test yapmadim
pozitifbiri İnadına daha pozitif 🤞 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 5.185 12.264 448 11 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #25 Benyaptim ama ne yapsam negatif. Adeti bekliyorum sabah sökülür olmadı salı sabaha. Ateşim de düştü çünkü Bysa .!.: Kizlar ben hala test yapmadim Genişletmek için tıkla...
Benyaptim ama ne yapsam negatif. Adeti bekliyorum sabah sökülür olmadı salı sabaha. Ateşim de düştü çünkü Bysa .!.: Kizlar ben hala test yapmadim Genişletmek için tıkla...
Bysa Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 496 817 103 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #26 pozitifbiri .!.: Benyaptim ama ne yapsam negatif. Adeti bekliyorum sabah sökülür olmadı salı sabaha. Ateşim de düştü çünkü Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim hayırlısı olsun
pozitifbiri .!.: Benyaptim ama ne yapsam negatif. Adeti bekliyorum sabah sökülür olmadı salı sabaha. Ateşim de düştü çünkü Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim hayırlısı olsun
pozitifbiri İnadına daha pozitif 🤞 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 5.185 12.264 448 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bysa #27 Bysa .!.: Gecmis olsun canim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Dün akşam başladı adetim, sabah da söküldü, birebir beklediğim gibi. Sağol kuzum Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Bysa .!.: Gecmis olsun canim hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Dün akşam başladı adetim, sabah da söküldü, birebir beklediğim gibi. Sağol kuzum Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin