Hayırlı olsunKızlar adetim 3 gğn oldu geçikti sabah test yaptım böyle çıktı hamile miyim bu test doğruluğu ne kadar ?
Tamam inşallahHayırlı olsunhemen kan verin sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Muhtemelen hamilesiniz adet olacak gibi sancım olmuştu hatta evde yok diye ped bile almıştım çok şükür kullanmak nasip olmadı benim de adet iki gün geçince direk kan vermiştim ve beta değeri 51 çıkınca bir hafta boyunca artıştan emin olmak için iki günde bir kan verdim inşaallah sağlıkla devam eder bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüzKızlar adetim 3 gğn oldu geçikti sabah test yaptım böyle çıktı hamile miyim bu test doğruluğu ne kadar ?
Hayırlı olsun bariz burdayım diyo sağlıkla gelsin meleğinizKızlar adetim 3 gğn oldu geçikti sabah test yaptım böyle çıktı hamile miyim bu test doğruluğu ne kadar ?
Sizde evde test yaptrdınız mı bu şeklde mi çıktı yoksa direk kan test mi verdiniz . Bu arada sizi tebrik ediyorm umarım darısı başımaMuhtemelen hamilesiniz adet olacak gibi sancım olmuştu hatta evde yok diye ped bile almıştım çok şükür kullanmak nasip olmadı benim de adet iki gün geçince direk kan vermiştim ve beta değeri 51 çıkınca bir hafta boyunca artıştan emin olmak için iki günde bir kan verdim inşaallah sağlıkla devam eder bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüzözele gitmeyecekseniz devlette acilden kan verin daha hızlı sonuç çıkıyor sancım var gebelikten şüpheleniyorum dersiniz idrar tahlili de alsınlar mesela bende enfeksiyon çıkmıştı hala devam ediyor biz de 1-2 aylığız kan sonucunuzu da paylaşırsınız merakla bekliyorum
Evde test yapacaktım ablam bence gidip kan verelim dedi. Yani direk kan testi ile öğrendim. Artık kesin emin olduktan sonra bir haftanın sonunda evde de test yaptım aynı attığınız testten yaptım hatıra kalsın diye ve çift çizgiyi bu şekilde gördüm bu çizgileri görmek için beş yıl bekledimSizde evde test yaptrdınız mı bu şeklde mi çıktı yoksa direk kan test mi verdiniz . Bu arada sizi tebrik ediyorm umarım darısı başıma
Ahhhh ne mutlu size çok sevindim adınızaEvde test yapacaktım ablam bence gidip kan verelim dedi. Yani direk kan testi ile öğrendim. Artık kesin emin olduktan sonra bir haftanın sonunda evde de test yaptım aynı attığınız testten yaptım hatıra kalsın diye ve çift çizgiyi bu şekilde gördüm bu çizgileri görmek için beş yıl bekledim
hayırlı olsun maşallaahhh, kan verın hemenn :)Kızlar adetim 3 gğn oldu geçikti sabah test yaptım böyle çıktı hamile miyim bu test doğruluğu ne kadar ?
neler yaptın bu ay acaba ? özel bırsey yaptın mı canımKızlar adetim 3 gğn oldu geçikti sabah test yaptım böyle çıktı hamile miyim bu test doğruluğu ne kadar ?
Yani adet olacakmışım gibi ağrılar ki hala bar ağrılarım ölğyorm göğüs ağrısından kasık ağrısındanHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin varmiydi
Adetten snra iki günde bir ilşkiye girdik düzenli yani toplamda 4-5 kez yaşadık ekstra özel bişy yapmadım.neler yaptın bu ay acaba ? özel bırsey yaptın mı canım
sagol cnaım hayırlı olsun surecınAdetten snra iki günde bir ilşkiye girdik düzenli yani toplamda 4-5 kez yaşadık ekstra özel bişy yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?