Hamile miyim???????

sedsel06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
14
0
1
23
Kızlar eylül ayın 20 sinde ve 25 cinsel ilişki oldu 22 sinde regl olmam gerekiyordu olmadım kaset test aldım sonuç negatif ayın 30 unda kan verdim gene nagatif oldu ve hâlen olmadım acaba geç döllenme olmuş olabilir mi göğüs hassasiyetim var bel ve kasık ağrılarım gelip gidiyor benim gibi kan testi verip sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

İlişkiden 14 gün geçmesi lazım deniyor canım bekle istersen biraz
Bugün 12 gün geçti hala regl olmadım ama idrar testi yaptım negatif çıktı 1 buçuk yaşında bir oğlum var emiyor doğumdan 1 yıl sonra regl oldum ama duzneli olmaya başlamıştım etrafındakiler süt koruyor ondan oomuyirsun diyor ama zaten düzenli âdet gören birisiyim koruaycaksa hiç olmazdım emzirmeyi bırakana kadar değil mi kafam aşırı derecede karıştı şüpheli bir cinsel ilişki oldu geçen ay hiç olmadım daha da olacak gibi değil ama kaset test de negatif görünüyor

Bence hamile değilsiniz...12 gün geçti diyorsunuz...3 haftalık öğrendiğim gebeliğime doktor geç döllenme demişti ve kaset testte silik çıkmıştı..

Regl belirtileriyle,gebelik belirtileri aynı..Adet olucaksınız gibime geliyor..

Korunmasız cinsel ilişkiden tam 15 gün geçti ve daha da reglim gelmdi olacak gibi hafif ağrı geliyor 3 4 saniye sürüyordu ama o da geçti 15 günlük hamile olsam zaten 48 saat falan bu tutunma aşaması mı ne oluyormuş cıkar mıydı

Sizin regliniz kaç gün geçmişti öğrendiğinzde ve ben dediğim gibi geçen cuma kan testi verdim normalde 0,01 çıkıyordu bu da 2,33 cıkmış ondan sonra ne test yaptım ne de idrar testi

Sizin regliniz kaç gün geçmişti öğrendiğinzde ve ben dediğim gibi geçen cuma kan testi verdim normalde 0,01 çıkıyordu bu da 2,33 cıkmış ondan sonra ne test yaptım ne de idrar testi
Ben pko'lu oldugum için doktor kontrollerıyle takıp edildim ve progesteron haplarıyla geldı adetım..O yuzden duzensız regl yasadıgım ıcın gecıkme nedır ne degıldır bılemıyorum..Ilk gebelıkten sonra öyle ya da böyle düzen sağlandı doğumdan sonra ama çok kan kaybetmıstım sanırım temızlendı kıstlerım...

2.33 bence çok düşük bir rakam değil...Gecen ay suphelendim ben gittim doktora 0.200 çıkmıştı..Bence siz gidin yine kan verin yükselebilir..

Döllenme 48-72 saat sürer diyorlar..Rahime yerlesmesıde ortalama 12 gün sürer diyorlar..Öyle böyle eksik ya da fazla düşünürseniz belki hamilesinizdir yani çok yeni oldugu için deger böyle çıkabılır....Siz bence bir takip edin yükselecek mi diye..

Burayada yazarsanız sevinirim..İnşallah güzel haberler alırsınız

Döllenme 2-3 gün sürüyor. Yerleşmede 4-7 gün arası değişiyor. Yani yumurtlamadan sonra 11-12-13 günlük bir süreç işliyor. Geç yumurtlamadıysanız gebelik adet zamanına denk geliyor. Geç yumurtladıysanız ve ilişkide olduysa gebeliği öğrenmek adeti geçer.

Merhaba adetin 18 nci günü yumurtlama ise geç döllenmeye dahil mi acaba

Sağol bebeğim hamile olmayı istiyorum aslında 1 buçuk yaşında bir bebeğim zaten var ama yorgunluğa uykusuzluğa alıştım artık bir bebek daha olsa zorlanmam diye düşünüyorum sırf bu yüzden istiyorum sanki çocuğumu 5 6 yaşına kadar buyutsem sonra çocuk yapsam daha çok zorlanirim muhtemelen

Yarın tekrar kan vericem gebelik varsa illaki yükselir değil mi

Yarın tekrar kan vericem gebelik varsa illaki yükselir değil mi
Bunun hesabını yapabilmemiz için yumurtlama gününü bilmemiz lazım canım. Yaptırdığın iki testte negatif şuan. Yükselir mi bilemiyorum. Yumurtlamayı bilmediğin için geç döllenme ihtimali var diyemiyorum

Pardon yanlış anladım evet 28 günde bir
Öğrenmen regli gününe denk geliyor. 18. Günde yumurtladıysan yarısı günden 12 gün sayarsak o gün idrar testinde çıkma ihtimali yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…