Hamile miyim???????

Benımde 4 yasına giricek çocugum var..Bende ikinci için çalışıyorum..Şuan aslında benım ıcın zamanlama cok ıyı bezden de kurtuldu..Çoğu ısını kendı goruyor ve seneye anaokuluna baslayacak..Açıkçası ilk 2 sene bocaladım ve kendimi son 1 yıldır eskisi gibi daha iyi hissediyorum..Benim için eski uyku duzenıme geri dönmek vs.dinlenme gibi oldu ve şimdi tam hazır hissediyorum..

İnşallah güzel haberler alırız canım ya

En son 25 Ağustosda rglm oldu

Sabah kan testine yetişemedim sağlık ocağına eczaneden yine test aldım yaptım sonuç negatif yani geç döllenme vs en ufak bir şey dahi olsa çıkardı değil mi

Sabah kan testine yetişemedim sağlık ocağına eczaneden yine test aldım yaptım sonuç negatif yani geç döllenme vs en ufak bir şey dahi olsa çıkardı değil mi

Gerek yar mı kan testine kaç tane idrar testi aldıysam negatif yarın gitsem mi gitmesem mi

Gerek yar mı kan testine kaç tane idrar testi aldıysan negatif yarın gitsem mi gitmesem mi geçen yaptığım testlerden biri 1 2 saat sonra çok az hayalet çizgi var görebilirmisin bilmeme ama sonrası hep negatif

Eklentiler

• IMG_20220930_172151.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
6 eylül

7 Eylül regl başlangıç tarihim 24 Eylül yani 18 nci gün yumurtlama tarihim ve regli olmam gereken tarih bu durumda 4 ekim olmuş oluyor

7 Eylül regl başlangıç tarihim 24 Eylül yani 18 nci gün yumurtlama tarihim ve regli olmam gereken tarih bu durumda 4 ekim olmuş oluyor
Yumurtlamanın 12. Günündesin canım. Ama dün testte silikte olsa cıkması lazımdı. Yumurtlaman geç olduğu için reglinde aksamış olabilir. Bence bir iki gün daha bekle.

Cnm ben 4 aylık hamileyim benimde ilk ay geç addet oldum 20 gün geçmişti ve doktor vücut kendini gebeliğe hazırlıyor demişti sonra addet oldum ondan sonraki ay hamile kaldım vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir

Yumurtlamanın 12. Günündesin canım. Ama dün testte silikte olsa cıkması lazımdı. Yumurtlaman geç olduğu için reglinde aksamış olabilir. Bence bir iki gün daha bekle.
Gitmedim bugün dr a beklicem artık yıllardır hiç regli tarihim geçmezdi aksine bazı aylar 26 veya 25 nci günde olurdum

Merhabalar
Ağustos ayında doğum kontrol hapı kullandım adetim başlamıştı 4 5 gün sonra vazgeçtiğim için bir daha içmedim bu sürede adetim bitmişti 3 4 gün arayla tekrar adet başlangıcı oldu. Eylül ayında adet olmadım şuan hala belirti bile yok gecikme haptan mı kaynaklı yoksa gebelik var mıdır ? Bu şekilde bir durumla karşılaşan var mı aranızda ?

Gerek yar mı kan testine kaç tane idrar testi aldıysan negatif yarın gitsem mi gitmesem mi geçen yaptığım testlerden biri 1 2 saat sonra çok az hayalet çizgi var görebilirmisin bilmeme ama sonrası hep negatif
25 ağustos çok geçmiş ya...Bence olsa çıkardı herhalde dicem ama..2 küsür cıkmıs geçen..Siz gidin yarın bence tekrarlayın yükseliş var mı yok mu diye içiniz rahatlasın kan en net sonuç çünkü

Bence sizin rahat etmenız acısından kan testıde verın...İçiniz rahat etsin

Geç döllenme neden demişti Dr?

Adetine bir kaç gün kala yunurtlama olmuştu, 8 gün gecikmem var test negatif.
Olsa çıkmaz mıydı kaset testte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…