Hamile miyim?

ferrary99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
172
52
48
31
İlk yumurtlamadan 21. Gun gecti. Hamile olabilir miyim acaba?
IMG-20221006-WA0010.webp
IMG-20221006-WA0005.webp
IMG-20221006-WA0009.webp

D123B32B-142E-4EA8-9B64-59EE3E7AA7D2.webp

Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz geçen ayki yumurtlamayla birlikte attım daha net görünür diye ama sizce yumurtlama olmuş mu bı ay ben anlamayayım bi bakabilir misiniz

Eklentiler

• 4245AC2E-96DB-4C27-A8B1-88A9EA5EA1E3.webp
    4245AC2E-96DB-4C27-A8B1-88A9EA5EA1E3.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 47
Ama konumla alakasi olmayan almak istedigim bilgiyi manüpile eden bir yazi olmus. Konu benim disima cikacak anladiniz mi baslik benimle ilgili ama yorumunuzun benimle ilgisi yok
Hanımefendi sizin konunuzu neden manipüle etmek isteyeyim. Burda sizin mesajınızı görüp size de cevap yazan olur, bana cevap yazmak isteyen bana da yazar benim size ne gibi bir kastım olabilir. Hepimiz bir çare arıyoruz burada. Tebrik ederim sizi de pozitif görünüyor testiniz

Ama konumla alakasi olmayan almak istedigim bilgiyi manüpile eden bir yazi olmus. Konu benim disima cikacak anladiniz mi baslik benimle ilgili ama yorumunuzun benimle ilgisi yok
Hanımefendi kusura bakmayın dahil oluyorum, çok özür dilerim öncelikle. Ancak burda manipülasyon ile alakalı bir durum söz konusu değil. Eğer konunuzun altına başka bir konu hakkında konuşulması yasak olsa anlayacağım ancak sizin konunuz bariz açık net zaten pozitif gözüküyor. Ancak bayan konu açtığında görenlerde görmezden gelebilir yada konusu aşağıda kaldığı için cevapsız kalabilir. Herkes gibi hamile kalmaya çalışan bi bayan sonuçta. Bu şekilde cevap vermektense kibarlıkla sizde ona yardımcı olabilirsiniz. Kusura bakmayın tekrar

Hanımefendi sizin konunuzu neden manipüle etmek isteyeyim. Burda sizin mesajınızı görüp size de cevap yazan olur, bana cevap yazmak isteyen bana da yazar benim size ne gibi bir kastım olabilir. Hepimiz bir çare arıyoruz burada. Tebrik ederim sizi de pozitif görünüyor testiniz
Bacım sen atabiliyorsan özelden at bakayım testlerine 🙏

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Yorumlarin baslikla alakali olmasi gerektigini dusunuyordum. Yanlis dusunuyor musum tesekkur ederim tekrardan konuyu silebilirim arzu eden olursa ben acilan baslikla ve soruyla bagli kalindigini dusunmustum diger tum forumlarda oldugu gibi. Umarim herkesin duasi kabul olur duamizla yasariz. Allah hepimize bu guzel mujdeyi nasip etsin. Herkese saglikli gunler dilerim

Eki Görüntüle 3141209
Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz geçen ayki yumurtlamayla birlikte attım daha net görünür diye ama sizce yumurtlama olmuş mu bı ay ben anlamayayım bi bakabilir misiniz
Canim 10 eylül pik olmus sanki hepsindeb daha koyu geldi bana ins degerlendirmissindir

Canim sanada yaziyim.. kan ver ama cizgi var silik tabi görünüyor ama kan verirsen daha net olur bazi testler yaniltabiliyor

Back
X