Hamile miyim

damlaada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
7
0
1
26
Kızlar acil bakar mısınız test yaptım sonuç böyle çıktı hastaneye gidemedim fikirlerinizi öğrenebilir miyim
CC953CB4-45D2-4AF4-AA09-AA4F2A10D255.webp

Eklentiler

• A231D334-57B6-46AF-B6EE-6A4E7871C984.webp
    A231D334-57B6-46AF-B6EE-6A4E7871C984.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 44
İlk 3 dolaşa böyleydi ilk defa yaptım anlayamadım sonradan biraz belirgin oldu

Eklentiler

• 4BEC029F-8D12-4FAA-93F5-E8B94D9851B0.webp
    4BEC029F-8D12-4FAA-93F5-E8B94D9851B0.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 43
Regle ne kadar kala veya ne kadar geçince yaptınız hanımlar?
Bir de erken testlerden mi bu

Tebrikler ne güzel çıkmış kaset test mi bu
Benim de bat 11 Eylül ama geç yumurtladım adetim de birkaç gün gecikebilir heyecenla bekliyorum
Sizin sat ne zamandı.
Size de hayırlı olsun. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sat ne oluyor Ben yeniyim daha bilmiyorum. Yumurtmalamayi mi soruyorsunuz?

Size de hayırlı olsun. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sat ne oluyor Ben yeniyim daha bilmiyorum. Yumurtmalamayi mi soruyorsunuz?
Ben henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum sadece yumurtlama takibi yaptım ovulasyonla
Ama ağzından bal damlıyor umarım olur bu ay

Bat : Beklenen Adet tarihi
Sat : son adet tarihi

11 Ekim dicektim ya karıştırmışım🫣
Ben de test yapmak istiyorum da ondan size sordum beklenen adetimiz aynıymış çünkü☺️

11 Ekim dicektim ya karıştırmışım🫣
Ben de test yapmak istiyorum da ondan size sordum beklenen adetimiz aynıymış çünkü☺️
Öğrenmiş oldum sayenizde ☺️
BAT 11 Ekim
Sat 13 Eylül
Rabbım tüm isteyenlere versin.🤲🏻 Hala rüya görüyorum gibi sizde en yakın zamanda güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. ❤️

Aa aynı tarihlerimiz.
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Ama ben 1 Ekim'de yumurtladım tuttuysa bile çıkmaz şuan heralde zaten adet ağrılarım geldi malesef🥲
Var mıydı belirti
Öğrenmiş oldum sayenizde ☺️
BAT 11 Ekim
Sat 13 Eylül
Rabbım tüm isteyenlere versin.🤲🏻 Hala rüya görüyorum gibi sizde en yakın zamanda güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. ❤️

Aa aynı tarihlerimiz.
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Ama ben 1 Ekim'de yumurtladım tuttuysa bile çıkmaz şuan heralde zaten adet ağrılarım geldi malesef🥲
Var mıydı belirti
Yumurtlama günüm 11 gün Eylül 23 de oldu. O gün kaldım diye düşünüyorum. Ben ovulasyon testini hiç bırakmadım bir anormallik olur diye yaptım her gün.. Sonra son 2 gün pozitif çıktı testler hemen ardından idrar testi ile tamam kesin var bir şey dedim kan verdim. Belirti olarak sadece sık idrara gidiyordum. Bir de akıntılarım çoğaldı. Zor veya kolay hamilelik mi olacak bilmiyorum. Sağlıkla gelsin her şeyine tamamım ben ❤️

Yumurtlama günüm 11 gün Eylül 23 de oldu. O gün kaldım diye düşünüyorum. Ben ovulasyon testini hiç bırakmadım bir anormallik olur diye yaptım her gün.. Sonra son 2 gün pozitif çıktı testler hemen ardından idrar testi ile tamam kesin var bir şey dedim kan verdim. Belirti olarak sadece sık idrara gidiyordum. Bir de akıntılarım çoğaldı. Zor veya kolay hamilelik mi olacak bilmiyorum. Sağlıkla gelsin her şeyine tamamım ben ❤️
Tabiki sağlık en önemlisi yumurtlamadan 16gün saonra falan çıkmış hayırlısıyla gelsin canım kan ver pazartesi

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Back
X