Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesinnnn hayırlı olsun test verin kandan da baktırınKızlar acil bakar mısınız test yaptım sonuç böyle çıktı hastaneye gidemedim fikirlerinizi öğrenebilir miyim Eki Görüntüle 3142264
Tatlım silik gibi ama ilk olacak nasip olursa boşuna heveslenmek istemedimHamilesinnnn hayırlı olsun test verin kandan da baktırın![]()
İkinci çizgi bariz belli canım silik bile olsa var :))Tatlım silik gibi ama ilk olacak nasip olursa boşuna heveslenmek istemedim![]()
Benim adetime 1 hafta kala öğrendim. Adetim 11 de olmam gerekiyordu.Regle ne kadar kala veya ne kadar geçince yaptınız hanımlar?
Bir de erken testlerden mi bu
Tebrikler ne güzel çıkmış kaset test mi buBenim adetime 1 hafta kala öğrendim. Adetim 11 de olmam gerekiyordu.
Size de hayırlı olsun. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sat ne oluyor Ben yeniyim daha bilmiyorum. Yumurtmalamayi mi soruyorsunuz?Tebrikler ne güzel çıkmış kaset test mi bu
Benim de bat 11 Eylül ama geç yumurtladım adetim de birkaç gün gecikebilir heyecenla bekliyorum
Sizin sat ne zamandı.
Ben henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum sadece yumurtlama takibi yaptım ovulasyonlaSize de hayırlı olsun. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sat ne oluyor Ben yeniyim daha bilmiyorum. Yumurtmalamayi mi soruyorsunuz?
Öğrenmiş oldum sayenizde11 Ekim dicektim ya karıştırmışım
Ben de test yapmak istiyorum da ondan size sordum beklenen adetimiz aynıymış çünkü![]()
Öğrenmiş oldum sayenizde
BAT 11 Ekim
Sat 13 Eylül
Rabbım tüm isteyenlere versin.Hala rüya görüyorum gibi sizde en yakın zamanda güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
![]()
Yumurtlama günüm 11 gün Eylül 23 de oldu. O gün kaldım diye düşünüyorum. Ben ovulasyon testini hiç bırakmadım bir anormallik olur diye yaptım her gün.. Sonra son 2 gün pozitif çıktı testler hemen ardından idrar testi ile tamam kesin var bir şey dedim kan verdim. Belirti olarak sadece sık idrara gidiyordum. Bir de akıntılarım çoğaldı. Zor veya kolay hamilelik mi olacak bilmiyorum. Sağlıkla gelsin her şeyine tamamım benAa aynı tarihlerimiz.
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan
Ama ben 1 Ekim'de yumurtladım tuttuysa bile çıkmaz şuan heralde zaten adet ağrılarım geldi malesef
Var mıydı belirti
Tabiki sağlık en önemlisi yumurtlamadan 16gün saonra falan çıkmış hayırlısıyla gelsin canım kan ver pazartesiYumurtlama günüm 11 gün Eylül 23 de oldu. O gün kaldım diye düşünüyorum. Ben ovulasyon testini hiç bırakmadım bir anormallik olur diye yaptım her gün.. Sonra son 2 gün pozitif çıktı testler hemen ardından idrar testi ile tamam kesin var bir şey dedim kan verdim. Belirti olarak sadece sık idrara gidiyordum. Bir de akıntılarım çoğaldı. Zor veya kolay hamilelik mi olacak bilmiyorum. Sağlıkla gelsin her şeyine tamamım ben![]()
Sonuç ne oldu acaba:)Haberdar edicem :)