Hamile miyim?

esma tasdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
3
1
86
29
Kızlar merhaba. Hamile kalmak istiyorum pcos hastasıyım. Düzensizliğim vardı hep en son glifor kullanarak 35 güne düştü. Pcos olanlar bilir hep geçiktiğinde acaba dedim psikolojik kusma karın ağrısı felan hissettim. Bu ay soğan kürü de yaptım adetime 10 gün kala ağrılarım başladı kasıktaydı sonra komple karnım da ağrılar gezmeye başladı.yarın son gün korkuyorum adet olucam diye. Pcos olup kendiliğinden hamile kalan var mı aramızda. Bendeki gene kist ağrısı mı yoksa hamile miyimdir. İlk defa bu kadar önce başladı ağrılarım

Pcos olanlar için adetin ilk gününden sayarak 21. Gününde degerlendirme öneriyorlar dene istersen suan ki durumun adet yakınsa tahminen test yaptırabilirsin bi

Pcos olanlar için adetin ilk gününden sayarak 21. Gününde degerlendirme öneriyorlar dene istersen suan ki durumun adet yakınsa tahminen test yaptırabilirsin bi
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama belkide kistdendir diyip biraz daha bekleyeyim dedim test için. Eğer bu ayda olmazsa dediğinizi deneyeceğim teşekkürler

Back
X