Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ilk defa yazıyorum buraya
Adetim hep çok düzensizdir
Üç buçuk ay geçti bel ve hafif kaşık batmaları oluyor ama belim çok ağrıyor aranızda böyle olan var mı sizce hamilelik midir ?
Benim de adetim gecikti bel ağrım çoktu normalde de regl zamanı ağrır adet gelmek üzere sandım ama günler geçti regl olmayınca test yaptım hamileymişim siz de bir test yapın ancak öyle anlayabilirsiniz gönlünüzden geçen olsun inşallah
Üç buçuk ay geçti bel ve hafif kaşık batmaları oluyor ama belim çok ağrıyor aranızda böyle olan var mı sizce hamilelik midir ?
yaklaşık bir hafta önce evde test yaptım negatifti evet ara ara karnımda atma hissediyorum ama psikolojik mi diyorum kendi kendime karnım da çok şiş kan testi yapmaya korkuyorum negatif çıkma sorunsalı çok yaşayanlar bilir test yapma korkusu
yaklaşık bir hafta önce evde test yaptım negatifti evet ara ara karnımda atma hissediyorum ama psikolojik mi diyorum kendi kendime karnım da çok şiş kan testi yapmaya korkuyorum negatif çıkma sorunsalı çok yaşayanlar bilir test yapma korkusu
1 hafta önceki test negatifse sonuç negatifir. 4 buçuk aylık gebeliği geçtim 1 buçuk aylık bile olsa testte direkt çıkardı. Başka bir sorun olabilir. Doktora gitmelisiniz. Gitmisken de amh değerinize baktirin. Yumurta rezervinizi öğrenin.