Hamile miyim??

beyzaozgur1003

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
7
0
1
31
Öncelikle Merhabalar kızlar, biz eşimle 3 aydır bebek için deniyoruz henüz sürecin çok başındayım. 13 Aralık tarihinde birliktelik oldu. 19 u regl tarihimdi Reglim 10 gün gecikti. Yumurtlama dönemim de değildi aslında ama gene de reglim bu kadar gecikince bir umut gecikmenin 5. Gününde kaset test yaptım negatif gecikmenin 7. Gününde tekrar test yaptım farklı bir markanın gene negatif. Ama hala regl olmadım ve regl olacak gibi göğüslerim ağrıyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır? Umutlanmalı mıyım

Kan testi verin. Negatif çıkarsa o da başka bir problem vardır doktora gidersiniz

Stresten gecikmiş de olabilir bir iki gün içinde gelmezse bence bir doktora gidin kafanıza da takmamaya çalışın bebeği çok fazla düşününce her şeyi hamile miyim diye düşünerek yapınca beynimiz bize oyun oynuyo kendimizi hamile hissetmemiz için herşeyi yapıyo regl gecikmesi gibi

Emin olmak için kan testi vermelisiniz. Negatif çıkarsa doktora gidin ,farklı bir problem de olabilir. Umarım en kısa sürede Rabbim nasip eder isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…