Hamile miyim?

melisa cankaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
8
2
1
22
Merhaba… regl sonrası ilişkim oldu 35 saat sonra ertesi günü hapı içtim ama yumurtlama dönemimden sonra kahverengi pıhtılı kanamam var ve cok hafif göğüs yanlarım acıyor regl olmama 12 gün var daha yumurtlama dönemimde süt beyaz akıntım gelmişti araştırdım enfeksiyonlarla ilgili diyor ilişki sonrası 7. Gün test yaptım tek çizgi sizce bunlar ne demek bilgisi olan yazabilir mi :)

ilişki sırasında yumurtlama gününde değilmişsiniz ama erken yumurtlama falan olmuş olabilir. ertesi gün hapının 1 gün sonrası etkisi %75 diye biliyorum gebe kalma ihtimaliniz düşük de olsa var yani. göğüs acısı ertesi gün hapının yan etkisi de olabilir gebelik belirtisi de. bence adet gününüzü bekleyin erken gebelik testi yaparsınız

Erken gebelik 7. Günde yapılıyormuş yaptım ve negatif çıktı sonuç kime sorsam hap dan dolayı diyorlar birde ben 7 gün içerisinde yoğun baş agrısından dolayı agrı kesici içmiştim gebelik durumum olsun istemiyorum sizce ne yapmalıyım

negatifse yoktur bence. benim de ertesi gün hapı içtiğim ay akıntım değişmişti. göğüslerim hassaslaşmıştı. ondandır. erken regl olmak için adaçayı içebilirsiniz.

Merhaba reglm bittiğin gün ilişkim oldu 35 saat sonra ertesi günü hapını kullanmıştım 2-3 gündür kanamam kahverengi olarak arada pıhtılı bir şekilde geliyordu bugün kesildi göbeğim yumuşamış gibi testlerim negatif sabah konuşmuştuk burdan biriyle ama kanamam bitince tekrar sormak istedim

Hamile değilsin rahatla. Reglinde gecikecek korkma
Yorumunuz için teşekkür ederim Psikolojik olarak aşırı kötü hissettiğim için her soruya cevap aradım sizin dediğinize göre umarım öyle değilimdir ayrıca pıhtı da geldi bir kaç kez hamilelik testim de negatif çıktı inşallah dediğiniz gibidir

Düşünmemeye çalış ne kadar düşünürsen o kadar belirti bulursun kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…