Adet olduğunuz için risk yok.hamile değilsinizarkadaşlar ben sürtünmeli ilişkiden 1 hafta sonra adet oldum 8 gün sürdü bittikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı hamilelik riski ortadan kalkmış mıdır
arkadaşlar ben sürtünmeli ilişkiden 1 hafta sonra adet oldum 8 gün sürdü bittikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı hamilelik riski ortadan kalkmış mıdır
Adet olduğunuz için risk yok.hamile değilsiniz
nedenSürtünme konuları yasaklansın
gerçekten miDu bekle simdi kahve icicem fal bakicam sana gebemisin diye…
Niyetini tut bu yoruma üfle tamam mı…
Keşke sürttürmeseydin ama, inan ki sürtünme en en en gebe bırakan cinsel ilişki türü….
Sazan mısın kız!!!!gerçekten mi
Allah aşkına ne bu tavır şimdi insan gibi bi soru sordum cevabını biliyorsan insan gibi cevap ver bilmiyosan burada tatava yapma işine bakSazan mısın kız!!!!
Fake ‘in hakkını ver bari.
Fake konu açanlar salaklıklarına yorumlarda da devam ediyor.
Sözde akıllılar ya anlamayalım diye. Sende baya baya zekisin maaşallah….
Az öte de oynada önümüzü kapatma….
çok sağ ol yaklaşık yarım saat önce test yaptım yine negatif çıktıSürtünmeyle hamile kalınmaz hamile kalman için açık konuşayım içine girip boşalması lazım sürtünmeyle hamile kalın saydı şuan herkes gebeydi
Bi arkadasimin 19 yil bebegi olmamisti sonra bu yolu denediler ikizlere hamile...sizinde ikizse testte ondan negatif cikmis olabilirgerçekten mi
Yapmana gerek yok çünkü hamile olman imkansız sitrese girip moralini bozma bozarsan kafan daha çok oraya gider iyice piskolojib bozulurçok sağ ol yaklaşık yarım saat önce test yaptım yine negatif çıktı
inanır mısın yaklaşık 3 hafta oldu ve benim psikolojim çoktan alt üst oldu yorumlara da bakarsan kimse senin gibi insancıl bi şekilde cevap vermiyor herkes saçma sapan cevaplar veriyorYapmana gerek yok çünkü hamile olman imkansız sitrese girip moralini bozma bozarsan kafan daha çok oraya gider iyice piskolojib bozulur
çok teşekkür ederimm kendinize çok iyi bakınCnm kimseyi yargılamak hakkım değildir benim sen sagdece sorunu sormuşsun bunda birşey yok ki evli değilsin anlaşılan içine girip boşalmadiysa korkma hamile asla olamazsın
dalga mı geçiyorsunuzBi arkadasimin 19 yil bebegi olmamisti sonra bu yolu denediler ikizlere hamile...sizinde ikizse testte ondan negatif cikmis olabilir
Yok gercekten ikizse tesstte cikmiyor buna gizli gebelik deniyordalga mı geçiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?