hamile miyim

simgeseno

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
43
28
8
26
arkadaşlar ben sürtünmeli ilişkiden 1 hafta sonra adet oldum 8 gün sürdü bittikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı hamilelik riski ortadan kalkmış mıdır

doktorun birisi kanama mı adet mi kim nereden bilebilir deyince kafam karıştı ama kanama bildiğim kadarıyla çok az olur adet ise dolu dolu pıhtılı olur

Du bekle simdi kahve icicem fal bakicam sana gebemisin diye…

Niyetini tut bu yoruma üfle tamam mı…

Keşke sürttürmeseydin ama, inan ki sürtünme en en en gebe bırakan cinsel ilişki türü….

Sazan mısın kız!!!!

Fake ‘in hakkını ver bari.

Fake konu açanlar salaklıklarına yorumlarda da devam ediyor.
Sözde akıllılar ya anlamayalım diye. Sende baya baya zekisin maaşallah….

Az öte de oynada önümüzü kapatma….

Allah aşkına ne bu tavır şimdi insan gibi bi soru sordum cevabını biliyorsan insan gibi cevap ver bilmiyosan burada tatava yapma işine bak

Sürtünmeyle hamile kalınmaz hamile kalman için açık konuşayım içine girip boşalması lazım sürtünmeyle hamile kalın saydı şuan herkes gebeydi

Sürtünmeyle hamile kalınmaz hamile kalman için açık konuşayım içine girip boşalması lazım sürtünmeyle hamile kalın saydı şuan herkes gebeydi
çok sağ ol yaklaşık yarım saat önce test yaptım yine negatif çıktı

çok sağ ol yaklaşık yarım saat önce test yaptım yine negatif çıktı
Yapmana gerek yok çünkü hamile olman imkansız sitrese girip moralini bozma bozarsan kafan daha çok oraya gider iyice piskolojib bozulur

Yapmana gerek yok çünkü hamile olman imkansız sitrese girip moralini bozma bozarsan kafan daha çok oraya gider iyice piskolojib bozulur
inanır mısın yaklaşık 3 hafta oldu ve benim psikolojim çoktan alt üst oldu yorumlara da bakarsan kimse senin gibi insancıl bi şekilde cevap vermiyor herkes saçma sapan cevaplar veriyor

Cnm kimseyi yargılamak hakkım değildir benim sen sagdece sorunu sormuşsun bunda birşey yok ki evli değilsin anlaşılan içine girip boşalmadiysa korkma hamile asla olamazsın

Cnm kimseyi yargılamak hakkım değildir benim sen sagdece sorunu sormuşsun bunda birşey yok ki evli değilsin anlaşılan içine girip boşalmadiysa korkma hamile asla olamazsın
çok teşekkür ederimm kendinize çok iyi bakın

Birşey değil dediğim gibi kafanı takma adet günü gelince rahatlarsın cnm Allah'a emanet ol dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…