- 23 Ağustos 2022
- 33
- 4
- 6
- 28
- Konu Sahibi Selen Korkmaz
-
Sizde durumlar nasıl test yaptınız mı sonuç nedirBende deniyorum canim benim inşallah hamilesindir aynı belirtiler bende de var ve bende korkumdan daha test yapmadim 5 günde geçikti adetim eğer öğrenisen bir şeyler lütfen benimlede Paylaş
daha yapamadim canım yaa korkudan yapamıyorum gidip de alamadim çalışıyordum yarına kaldi malesefSizde durumlar nasıl test yaptınız mı sonuç nedirbende olmadım bugün 2.gün
Test yaptınız mı sonuç nedir merak ettimdaha yapamadim canım yaa korkudan yapamıyorum gidip de alamadim çalışıyordum yarına kaldi malesefsen yaptın mi peki
Kardelen hanım belirtilerimiz aynıydı ne yaptınız siz vardır umarım birseylerdaha yapamadim canım yaa korkudan yapamıyorum gidip de alamadim çalışıyordum yarına kaldi malesefsen yaptın mi peki
Kardelen hanım belirtilerimiz aynıydı ne yaptınız siz vardır umarım birseyler
Sorun değil canım Allahım tamamını erdirsin insallah benimde suan 5 günüm geçiyor hâla olmadım adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor 2 gündür ama tık yokEvet canım var unuttum yazmayı Kusura bakmayın
Test yap canım herşeyle yuzlesmeliyiz maalesef umarim gönlümüzden geçen olurÇok korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan gidip kan verme imkanımda yok maalesef beklemek zorundayım belirsizlikle
Test yapsana canım varsa çıkarSizde durumlar nasıl test yaptınız mı sonuç nedirbende olmadım bugün 2.gün
AynenTest yapsana canım varsa çıkar
İnsallahTest yap canım herşeyle yuzlesmeliyiz maalesef umarim gönlümüzden geçen olur
Peki iştahınız nasıldı ? Ben istahliyim yiyorum yani anlamadım gitti kan verebilsem oda olmuyor yurtdışında yaşıyorum burda da kolay değil gidip kan verip öğrenmekSaol canım benm benimde aynıydı inşallah seninde vardır
Çok Üzgünüm cokkkMalesef kimyasal mis benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?