Hamile miyim?

Ebrareyhan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
22
4
6
31
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 8 ve 14ü arası adet gördüm 14 16 korunmasız ilişki oldu 18inde lekelenme ye başladım kahverengi kan normal kan geldi 20sindr Dr gittim herşeyin normal olduğunu yumurtlama kanaması geçirdiğimi hamile bile olabileceğimi söyledi 20sinde kanama bitti ilişki oldu 22 yumurtlama günümdü ilişki oldu 22 23 24 25 kanama devam etti bende 25de kan testi yaptırdım normalde adetime 11 gün vardı yaptırdım 2 hcg çıktı negatif ama kan devam ediyor bel sırt ağrıları sık tuvalete gitme kasık ağrıları halsizlik var hamile olma ihtimalim varmı bu durumu yaşayanlar oldu mu kanama hala devam bu arada nasıl bi yumurtlama kanaması bu anlamadım

Eklentiler

• GAG-1677422693669.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 75
Kanamanız regl gibi mi yoksa daha az ve açık renk mi ? İdrar testi yapıp hamilelik olup olmadığını öğrenebilirsiniz

Bende de adetten 3gun önce kahverengi akıntı başladı regl erken geldi diye düşündüm o gün başladı bitti ve sonrası peçete ile gelen lekeler başladı şuan adeti 4gun gecikti hala ara ara leke tarzı kahverengi lekeler geliyor yarın randevu aldım. İnşallah güzel. Haber veririm doktorm

Kanamanız regl gibi mi yoksa daha az ve açık renk mi ? İdrar testi yapıp hamilelik olup olmadığını öğrenebilirsiniz
Kahverengi sümük gibi geldiği de oluyor kan rengi geldiği de adetime onbir gün kala kan testi verdim 2 hcg çıktı negatif çıktı

İnşallah ya bendede peçeteye gelen kanamalar var

Kahverengi sümük gibi geldiği de oluyor kan rengi geldiği de adetime onbir gün kala kan testi verdim 2 hcg çıktı negatif çıktı
Büyük ihtimalle yerlesme kanamasidir idrar adet günü gectiyse bir idrar testi yapın isterseniz

Test yaptınız mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…