- 26 Şubat 2023
- 22
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi Ebrareyhan
-
Kanamanız regl gibi mi yoksa daha az ve açık renk mi ? İdrar testi yapıp hamilelik olup olmadığını öğrenebilirsinizMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim 8 ve 14ü arası adet gördüm 14 16 korunmasız ilişki oldu 18inde lekelenme ye başladım kahverengi kan normal kan geldi 20sindr Dr gittim herşeyin normal olduğunu yumurtlama kanaması geçirdiğimi hamile bile olabileceğimi söyledi 20sinde kanama bitti ilişki oldu 22 yumurtlama günümdü ilişki oldu 22 23 24 25 kanama devam etti bende 25de kan testi yaptırdım normalde adetime 11 gün vardı yaptırdım 2 hcg çıktı negatif ama kan devam ediyor bel sırt ağrıları sık tuvalete gitme kasık ağrıları halsizlik var hamile olma ihtimalim varmı bu durumu yaşayanlar oldu mu kanama hala devam bu arada nasıl bi yumurtlama kanaması bu anlamadım
Kahverengi sümük gibi geldiği de oluyor kan rengi geldiği de adetime onbir gün kala kan testi verdim 2 hcg çıktı negatif çıktıKanamanız regl gibi mi yoksa daha az ve açık renk mi ? İdrar testi yapıp hamilelik olup olmadığını öğrenebilirsiniz
İnşallah ya bendede peçeteye gelen kanamalar varBende de adetten 3gun önce kahverengi akıntı başladı regl erken geldi diye düşündüm o gün başladı bitti ve sonrası peçete ile gelen lekeler başladı şuan adeti 4gun gecikti hala ara ara leke tarzı kahverengi lekeler geliyoryarın randevu aldım. İnşallah güzel. Haber veririm doktorm
Büyük ihtimalle yerlesme kanamasidir idrar adet günü gectiyse bir idrar testi yapın istersenizKahverengi sümük gibi geldiği de oluyor kan rengi geldiği de adetime onbir gün kala kan testi verdim 2 hcg çıktı negatif çıktı
Henüz adetime 10 gün var kanda negatif çıktı dün o yzden bende dha test yapmadım kanda çıkmayınca idrarda hiç çıkmaz diye düşündümBüyük ihtimalle yerlesme kanamasidir idrar adet günü gectiyse bir idrar testi yapın isterseniz
Daha adetinizw çok var adet olmazsanız değeriniz yükselirHenüz adetime 10 gün var kanda negatif çıktı dün o yzden bende dha test yapmadım kanda çıkmayınca idrarda hiç çıkmaz diye düşündüm
AdetimeBüyük ihtimalle yerlesme kanamasidir idrar adet günü gectiyse bir idrar testi yapın isterseniz
Evet on gün var ihtimal var yani değil miDaha adetinizw çok var adet olmazsanız değeriniz yükselir
Test yaptınız mı hiçBende de adetten 3gun önce kahverengi akıntı başladı regl erken geldi diye düşündüm o gün başladı bitti ve sonrası peçete ile gelen lekeler başladı şuan adeti 4gun gecikti hala ara ara leke tarzı kahverengi lekeler geliyoryarın randevu aldım. İnşallah güzel. Haber veririm doktorm
Tabiki ihtimal var hiç stres yapmaAdetime
Evet on gün var ihtimal var yani değil mi
Açıkcası sinirlerim bozuldu iyce adet mi oldum acaba diyorumTabiki ihtimal var hiç stres yapma
Hayır yapmadım pazartesi günü gideceğim diye sabrettim ama bugün iyice merak ve heyecan zirvede yerleşme kanaması mı. .. stres ten mi derken iyice allak bullak ettim kendimiTest yaptınız mı hiç
Valla bendr test yaptım erkenden negatif çıkmasına rağmen hala acaba mı diyorum işteHayır yapmadım pazartesi günü gideceğim diye sabrettim ama bugün iyice merak ve heyecan zirvede yerleşme kanaması mı. .. stres ten mi derken iyice allak bullak ettim kendimi
Dananın kuyruğu yarın kopacak inşallah güzel haber alırım... ve inşallah sizlerde güzel. Haberler verirsiniz Rabbim.isteyen herkese nasip etsinValla bendr test yaptım erkenden negatif çıkmasına rağmen hala acaba mı diyorum işte
Amin canmDananın kuyruğu yarın kopacak inşallah güzel haber alırım... ve inşallah sizlerde güzel. Haberler verirsiniz Rabbim.isteyen herkese nasip etsin
Ee naptınuz çok merak ettimHayır yapmadım pazartesi günü gideceğim diye sabrettim ama bugün iyice merak ve heyecan zirvede yerleşme kanaması mı. .. stres ten mi derken iyice allak bullak ettim kendimi
Doktorum yerlesme kanamasından suphelendi kan verdim negatif çıktı ve henüz erken olabileceğini ve estrofem ilacını verdi bekliyoruz kontrol e kadar inşallah gebeliktirEe naptınuz çok merak ettim
Bu arada ilaca başladıktan sonra lekelenmelerim de bitti inanın meraktan öleceğimEe naptınuz çok merak ettim
Allah hayırlısını verisn inşallahBu arada ilaca başladıktan sonra lekelenmelerim de bitti inanın meraktan öleceğimbir sonraki kontrolum 14 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?