- 19 Şubat 2023
- 597
- 464
- 23
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Merhaba, sizce hamilelik olabilir mi?
adetim 7 gün geçti.
adetim 7 gün geçti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
<0.5 , sonucunuzun beşten küçük olduğunu ifade ediyor, yani hayır![]()
Hamilelik yok görünüyor
Arkadaşlar hamilelik istemiyorum. Ama 7gun geçti ve endişeleniyorum. Kan testi bu şekilde olmasına rağmen ilerleyen gunlerde hamilelik olabilirim mi?Yok maalesef
7 gün geçmiş hamilelik olsaydı çıkardı benceArkadaşlar hamilelik istemiyorum. Ama 7gun geçti ve endişeleniyorum. Kan testi bu şekilde olmasına rağmen ilerleyen gunlerde hamilelik olabilirim mi?
Not: almam gereken tüm tedbirleri almama rağmen ilk kez gecikti regl.![]()
Geç döllenme sebebi ile cikmayabilecegini duymuştum ama bilgi sahibi değilim. 1 hafta otelendi bir eczaneden test bir de kan testi yaptım herhalde çıkmaz bundan sonra diye düşünmek istiyorum . Bir yandan da ya çıkarsa diye endişeliyim7 gün geçmiş hamilelik olsaydı çıkardı bence
Geç döllenme bile olsa düşükte olsa bir değer çıkardı. Bu direk sıfırGeç döllenme sebebi ile cikmayabilecegini duymuştum ama bilgi sahibi değilim. 1 hafta otelendi bir eczaneden test bir de kan testi yaptım herhalde çıkmaz bundan sonra diye düşünmek istiyorum . Bir yandan da ya çıkarsa diye endişeliyim![]()
Bazı donemlerimizde yaşadığımız olaylar bizi etkileyebilir, stres kaygı veya üzüldüğümüz bir durum hormonlarimiza yansıyabılir, adet gelmediği için daha çok stres yaşıyorsunuz bu da gecikmesini tetikliyor olabilir. Meditasyon yapın ve sıcak bir duş alın. İlişkiye girmekte vücudu rahatlatacagindan adetiniz gelebilir, böyle gecikmeler olabilir, 3 ay boyunca bu şekilde gecikmeler devam ederse bir kadin doğuma gozukmenizde fayda var. Geçmiş olsun.Arkadaşlar hamilelik istemiyorum. Ama 7gun geçti ve endişeleniyorum. Kan testi bu şekilde olmasına rağmen ilerleyen gunlerde hamilelik olabilirim mi?
Not: almam gereken tüm tedbirleri almama rağmen ilk kez gecikti regl.![]()
Rahat bir nefes alabilir miyim? Sonuç geç çıktığı için doktora göstermedim.Geç döllenme bile olsa düşükte olsa bir değer çıkardı. Bu direk sıfır
Bence alabilirsin ama doktorun görmesinde fayda var tabi. Muayene etmedi miRahat bir nefes alabilir miyim? Sonuç geç çıktığı için doktora göstermedim.
Sakinleştirici yorumunuz için çok teşekkür ederim. Soylediklerinizi deneyeceğimBazı donemlerimizde yaşadığımız olaylar bizi etkileyebilir, stres kaygı veya üzüldüğümüz bir durum hormonlarimiza yansıyabılir, adet gelmediği için daha çok stres yaşıyorsunuz bu da gecikmesini tetikliyor olabilir. Meditasyon yapın ve sıcak bir duş alın. İlişkiye girmekte vücudu rahatlatacagindan adetiniz gelebilir, böyle gecikmeler olabilir, 3 ay boyunca bu şekilde gecikmeler devam ederse bir kadin doğuma gozukmenizde fayda var. Geçmiş olsun.
Kadın doğuma gitmedim tam kan testi yaptırdım o nedenle muayene olmadım. Sıra bulunmuyor ki anlık maalesef.Bence alabilirsin ama doktorun görmesinde fayda var tabi. Muayene etmedi mi