Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değere göre hamilesiniz henüz çok daha yeni hayırlı olsun tabi tekrar etmekte fayda var doktorunuz ne diyorsa o :) peki evde idrar testi yaptınız mı ve belirtiniz var mıydı .Kızlar merhaba adetimin 2. Günü test vermiştim doktor beta hcg ye de bakmış değerim 25 erken gebelik şüphesi diyor. Yarın gidip tekrarlamak için sabırsızlanıyorum. Sizce hamilemiyim?
İnşallah artış görürüm, yarın tekrar baktıracağım.Hamilesiniz ama artması lazım tutunması için
Amin inşallah, çok teşekkür ederim.2 günde 1 kan verip takip edin %60 artış varsa sağlıklı bir gebelik, inşallah sağlıkla ilerler
Evet erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ondan çok arada kaldım. Bir de eşim azospermi hastası tedavi görüyor 1 yıldır. Doktorumuz 3 ay önce iyiye gittiğini denemelere başlayabileceğimizi söylemişti. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. Çok heyecanlıyım Allahım inşallah nasip eder. Adetimin 2. Günü verdim diye değerim 25 çıkmış olabilir mi diye korkuyorum açıkçası ama bu kadar fark olmaz herhalde. Bilemedim.. Adetim kısa sürdü ve daha değişikti. Bugün de adet olacakmışım gibi karın sırt ve bel ağrım varDeğere göre hamilesiniz henüz çok daha yeni hayırlı olsun tabi tekrar etmekte fayda var doktorunuz ne diyorsa o :) peki evde idrar testi yaptınız mı ve belirtiniz var mıydı .
İnşallah dilediğiniz gibi olur sonuç pozitif iki katı artmaya devam ederse sağlıklı bir gebelik inşallah bebeğiniz sizinledirEvet erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ondan çok arada kaldım. Bir de eşim azospermi hastası tedavi görüyor 1 yıldır. Doktorumuz 3 ay önce iyiye gittiğini denemelere başlayabileceğimizi söylemişti. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz. Çok heyecanlıyım Allahım inşallah nasip eder. Adetimin 2. Günü verdim diye değerim 25 çıkmış olabilir mi diye korkuyorum açıkçası ama bu kadar fark olmaz herhalde. Bilemedim.. Adetim kısa sürdü ve daha değişikti. Bugün de adet olacakmışım gibi karın sırt ve bel ağrım var
Amin inşallahİnşallah dilediğiniz gibi olur sonuç pozitif iki katı artmaya devam ederse sağlıklı bir gebelik inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Hamilesiniz ama artması lazım tutunması
Bizlere de dua edin :)Amin inşallahçok çok teşekkür ederim
kendinize çok iyi bakın Merve hanım iyi geceler diliyorum.
![]()
Tabi kiiii isteyen herkes her zaman dualarımda. Rabbim hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahBizlere de dua edin :)
Ben beta hcg testimi âdetimin ikinci günü verdim bilinçsiz sadece kontrol amaçlı o şekilde 25 çıktı dün akşam öğrendim hemen idrar testi yaptım bu sabahta ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı. sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.Tebrik ederim canım inşallah güzel artar acaba adetten ne zaman önce test yaptınız negatif çıktı![]()
Adetken nasıl beta yüksek çıkar kiBen beta hcg testimi âdetimin ikinci günü verdim bilinçsiz sadece kontrol amaçlı o şekilde 25 çıktı dün akşam öğrendim hemen idrar testi yaptım bu sabahta ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı. sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.
Belki testler 50 değer üstünü ölçebilir inşallah yükselir canımBen beta hcg testimi âdetimin ikinci günü verdim bilinçsiz sadece kontrol amaçlı o şekilde 25 çıktı dün akşam öğrendim hemen idrar testi yaptım bu sabahta ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı. sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.
Merhaba kan sonucuNuz çıktı mıBen beta hcg testimi âdetimin ikinci günü verdim bilinçsiz sadece kontrol amaçlı o şekilde 25 çıktı dün akşam öğrendim hemen idrar testi yaptım bu sabahta ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı. sabah tekrar kan verdim sonucu bekliyorum.
Evet maalesef 4 e düşmüş kimyasal gebelik dedi doktor.. inşallah ilerde sağlıklı bir şekilde bu duyguyu yaşarız hepimiz.Merhaba kan sonucuNuz çıktı mı