- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 27
- Konu Sahibi ayseeeenur
-
Ayda 1 kere yapıyoruz normalde doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum ama 1 kere için risk yok diye düşünmüştüm bundan sonra başlayacağımBaşka korunma yöntemi deneyin çünkü belli ki stresten adetin gecikiyor cnm
Niye ayda bi kez ?Ayda 1 kere yapıyoruz normalde doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum ama 1 kere için risk yok diye düşünmüştüm bundan sonra başlayacağım
Uzak mesafe olduğu için çok az görüşüyoruzNiye ayda bi kez ?
Şuan durum farklı ama reglim gecikti herkes neyden şüpheleniyorsa benim de şüphelenmek en doğal hakkım değil miSiz 4 aylık hamile olup kanda ve ultrasonda çıkmadığına inanan kişi değil misiniz? Acilen ya cinselliği bırakın ya da psikolojik yardım alın.
Anladım. Korunma yönteminiz nedir ?Uzak mesafe olduğu için çok az görüşüyoruz
Zevk suyu sızmış olabilir ama umarım o küçük ihtimal beni bulmamıştırSenelerce korunmadığı halde çocuğu olmayan insanlar var. Ceketi atsa hamile kalacak halin yok korunuyorsanız :)
Kondomla korunuyoruzAnladım. Korunma yönteminiz nedir ?
Polikistikmişsiniz zaten gecikmesi çok normal değil mi?Şuan durum farklı ama reglim gecikti herkes neyden şüpheleniyorsa benim de şüphelenmek en doğal hakkım değil mi
Zevk suyundan hamile kalma olasılığınız cok çok düşük ona rağmen kalırsanda vardır bundada bi hayır dersin. Stres yapma yaptıkça adetin gecikir akışını bırakKondomla korunuyoruz
Kendisi polikistikmiş zatenZevk suyundan hamile kalma olasılığınız cok çok düşük ona rağmen kalırsanda vardır bundada bi hayır dersin. Stres yapma yaptıkça adetin gecikir akışını bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?