Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum. Çok pişmanım cidden ama bu tamamen imkansız dimi zevk suyuyla olmaz mı affedin nolr?Rahim yolundan boşalma olmadıysa nasıl hamilelik olabilir? Hanımefendi sperm bu vida değil eti delip rahime gidemez. Stres yapmayın. Ayrıca ters ilişki sağlık açısından hiç doğru değil.
Olmaz, rahim yolu yani vajinal giriş bilr olmamış imkansızBiliyorum. Çok pişmanım cidden ama bu tamamen imkansız dimi zevk suyuyla olmaz mı affedin nolr?
Allah razı olsn sizdenOlmaz, rahim yolu yani vajinal giriş bilr olmamış imkansız
Sizden de hanımefendi. Ama bence ters ilişkiye bir nokta koyun kendinizi tehlikeye atıyorsunuz. Zaten nişanlısınız evlenince istediğiniz kadar ilişki yaşarsınız. Erkek için sorun yok ama siz ileride dışkı tutamama sorunu bile yaşayabilirsinizAllah razı olsn sizden
Bilmiyordum cidden sağlıksız olduğunun farkındaydım ama bu kdr kötü olabileceğini düşünmedim aşırı kuruntu yapıyorum hamilelikle ilgili içime su serptiniz uyarınızı dikkate alıcam teşekkür ederimSizden de hanımefendi. Ama bence ters ilişkiye bir nokta koyun kendinizi tehlikeye atıyorsunuz. Zaten nişanlısınız evlenince istediğiniz kadar ilişki yaşarsınız. Erkek için sorun yok ama siz ileride dışkı tutamama sorunu bile yaşayabilirsiniz
Vajinal yolla ilişki olmadıkça hamile kalmazsınız ancak anal ilişki bir tür bagimlilik yaratacaktır partnerinizde bu nedenle kendi sağlığınız açısından bunu sonlandırın. Evlilik asamanizda ilk başlarda vajina dar olacağı için sorun olmaz ancak sonra tekrar anal ilişki için sizi zorlayabilir derhal önlem almalısınızArkadaşlar merhabalar nişanlımla ilişkiye girdik birçok kez ama önden değil arkadan oldu bu durum asla içime dahi boşalmadı hep dışarı boşaldı. Hamile kalmış olabilir miyim?
Peki spermin öne sızmış olma ihtimali de mi hamile bırakmaz?Vajinal yolla ilişki olmadıkça hamile kalmazsınız ancak anal ilişki bir tür bagimlilik yaratacaktır partnerinizde bu nedenle kendi sağlığınız açısından bunu sonlandırın. Evlilik asamanizda ilk başlarda vajina dar olacağı için sorun olmaz ancak sonra tekrar anal ilişki için sizi zorlayabilir derhal önlem almalısınız
Boşalma olmadı demişsiniz o nedenle endişe etmeyin zaten vajinaya boşalmada bile öyle hemen hamile kalinamiyir kolay iş değil oPeki spermin öne sızmış olma ihtimali de mi hamile bırakmaz?
Hem sağlıksız hem çok günah hak yolu varken bok yolunu tercih ediyorsunzBilmiyordum cidden sağlıksız olduğunun farkındaydım ama bu kdr kötü olabileceğini düşünmedim aşırı kuruntu yapıyorum hamilelikle ilgili içime su serptiniz uyarınızı dikkate alıcam teşekkür ederim
Tövbe ettim rabbim affedecektirHem sağlıksız hem çok günah hak yolu varken bok yolunu tercih ediyorsunz
Boşalma olmadı demişsiniz o nedenle endişe etmeyin zaten vajinaya boşalmada bile öyle hemen hamile kalinamiyir kolay iş
İçime su serptiniz sağolunHem sağlıksız hem çok günah hak yolu varken bok yolunu tercih ediyorsunz
Bu durumda çoklu gebelik olur. En az üç ile başlarken altı ile sonuçlanabilir. Hayırlı olsunArkadaşlar merhabalar nişanlımla ilişkiye girdik birçok kez ama önden değil arkadan oldu bu durum asla içime dahi boşalmadı hep dışarı boşaldı. Hamile kalmış olabilir miyim?