Hamile miyim?

eminesut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
47
-1
1
25
Arkadaşlar merhabalar nişanlımla ilişkiye girdik birçok kez ama önden değil arkadan oldu bu durum asla içime dahi boşalmadı hep dışarı boşaldı. Hamile kalmış olabilir miyim?

Rahim yolundan boşalma olmadıysa nasıl hamilelik olabilir? Hanımefendi sperm bu vida değil eti delip rahime gidemez. Stres yapmayın. Ayrıca ters ilişki sağlık açısından hiç doğru değil.
Biliyorum. Çok pişmanım cidden ama bu tamamen imkansız dimi zevk suyuyla olmaz mı affedin nolr?

Sizden de hanımefendi. Ama bence ters ilişkiye bir nokta koyun kendinizi tehlikeye atıyorsunuz. Zaten nişanlısınız evlenince istediğiniz kadar ilişki yaşarsınız. Erkek için sorun yok ama siz ileride dışkı tutamama sorunu bile yaşayabilirsiniz
Bilmiyordum cidden sağlıksız olduğunun farkındaydım ama bu kdr kötü olabileceğini düşünmedim aşırı kuruntu yapıyorum hamilelikle ilgili içime su serptiniz uyarınızı dikkate alıcam teşekkür ederim

Arkadaşlar merhabalar nişanlımla ilişkiye girdik birçok kez ama önden değil arkadan oldu bu durum asla içime dahi boşalmadı hep dışarı boşaldı. Hamile kalmış olabilir miyim?
Vajinal yolla ilişki olmadıkça hamile kalmazsınız ancak anal ilişki bir tür bagimlilik yaratacaktır partnerinizde bu nedenle kendi sağlığınız açısından bunu sonlandırın. Evlilik asamanizda ilk başlarda vajina dar olacağı için sorun olmaz ancak sonra tekrar anal ilişki için sizi zorlayabilir derhal önlem almalısınız

Vajinal yolla ilişki olmadıkça hamile kalmazsınız ancak anal ilişki bir tür bagimlilik yaratacaktır partnerinizde bu nedenle kendi sağlığınız açısından bunu sonlandırın. Evlilik asamanizda ilk başlarda vajina dar olacağı için sorun olmaz ancak sonra tekrar anal ilişki için sizi zorlayabilir derhal önlem almalısınız
Peki spermin öne sızmış olma ihtimali de mi hamile bırakmaz?

Bu durumda çoklu gebelik olur. En az üç ile başlarken altı ile sonuçlanabilir. Hayırlı olsun

Back
X