Idrar testi yaptın mıMerhaba Kizlar :)
bebek sahibi olmak istiyoruz ve esimle 2 günde bir düzenli olarak birliktelimiz var sizce bu ay olmusmudur
Uygulamaya göre 7 gün sonra adet görmen gerekiyor ve asiri derecede bi agri/bir tuaf hissetme var genital bölgemde kasik agrisi oluyor gögüslerim sisik cok sivilcelendim bu ay malesef belirtiler regl gibi oldugu icin bilemedim tam.. nasil dayancam bilmiyorum dua edinde olsun
Hayir 7 gün adet günüme kaldigi icin yapmadim dahaIdrar testi yaptın mı
Yumurtlamana bağlı cnmHayir 7 gün adet günüme kaldigi icin yapmadim daha
Yapsam cikarmi acaba
Ben uygulamaya hep baktigim icin acaba dogrumu yumurtlama günüm bilmiyorum hic. Uygulamaya göre gecen hafta pazar yumurtlama günümmüsYumurtlamana bağlı cnm
Erken yumurtladiysan cikma ihtimali var
Erken gebelik testi alıp yap yarin sabah ilk idrarinla
Uygulama yaniltiyo insanıBen uygulamaya hep baktigim icin acaba dogrumu yumurtlama günüm bilmiyorum hic. Uygulamaya göre gecen hafta pazar yumurtlama günümmüs
Off nasil anlicam bunu…Uygulama yaniltiyo insanı
Bnde mesela yumurtlama agrisi oluyo anliyorum ama uygulamadan da bakiyorum ayni güne denk gelmiyo
Her ay farklı olabiliyo yumurtlama
Insallah cnmOff nasil anlicam bunu…
2 günde bir düzenli oldu bilmiyorumki artik allahdan dilegim olmusdur bebegim
Kizz kurt düsürdün icime 7 gün erken sanki ya bilmiyorum ki bir önceki kimyasal gebeligimde adetime bir gün kala yaptim ciktiTest yap canım
Test yap canım
Bende 6 gün kala öğrendim ama biraz stresli oluyor erken öğrenince biraz daha bekleyin benceKizz kurt düsürdün icime 7 gün erken sanki ya bilmiyorum ki bir önceki kimyasal gebeligimde adetime bir gün kala yaptim cikti
bende uygulamaya göre yapardım bir ayda ovulasyon denedim yanlış gösteriyormuş uygulama 1 hafta sonra gösteriyor ovulasoma göre uygulamaya göre hareket etmek büyük yanlışBen uygulamaya hep baktigim icin acaba dogrumu yumurtlama günüm bilmiyorum hic. Uygulamaya göre gecen hafta pazar yumurtlama günümmüs
Beklicem bende olmadi yarin gitcem test almayaBende 6 gün kala öğrendim ama biraz stresli oluyor erken öğrenince biraz daha bekleyin bence
Peki nasil hesaplaniyor bir bilgin yok ne yazikkibende uygulamaya göre yapardım bir ayda ovulasyon denedim yanlış gösteriyormuş uygulama 1 hafta sonra gösteriyor ovulasoma göre uygulamaya göre hareket etmek büyük yanlış
Hesaplama yapamazsınız ovulasyon testi kullanırsanız eğer orda net tarihi bilirsiniz .Peki nasil hesaplaniyor bir bilgin yok ne yazikki
Tesekür ederimHesaplama yapamazsınız ovulasyon testi kullanırsanız eğer orda net tarihi bilirsiniz .
Kiz aldim yapim mi sence sindi ?Bende 6 gün kala öğrendim ama biraz stresli oluyor erken öğrenince biraz daha bekleyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?