İhtimal var ama literatüre geçebilirsin eğer gebelik olursada. Tabii bu yazdığınin haricinde bi olay olmadıysa.erkek arkadaşım 31 çektikten sonra peçeteye boşaldı sonrasında peçete ıslak mendille tamamen sildi sonrasında kıyafetlerini giydi ancak 5 dakika sonra cinsel birliktelikle olduk ama ikinci boşalma gercekleşmedi bıraktık sizde hamile kalma ihtimalim denir reglim düzensiz olduğu için yumurtalama dönemim belirsiz
Literatüre ne demek bilmiyorumİhtimal var ama literatüre geçebilirsin eğer gebelik olursada. Tabii bu yazdığınin haricinde bi olay olmadıysa.
Kısaca zor ama imkansız da değil hani
Komik olan ne
Sorduğunuz saçma soruKomik olan ne
Evet saçma gelebilir ama bilgisiz olduğum için sordumSorduğunuz saçma soru
Ertesi gün hapı alın.Evet saçma gelebilir ama bilgisiz olduğum için sordum
Cumartesi akşamı oldu bu olay şuan alsam etki eder miErtesi gün hapı alın.
Düzgün ve gerektigi şekilde korunmadan bu tür şeylere girme. Bianda gebelikle sereflenirsin o 31 çeken arkadaş da ben 31 çektim sen baskasindan yapmissindir der bırakıp gider.Evet saçma gelebilir ama bilgisiz olduğum için sordum
Etmez. 10 gün sonra idrar testi yap.Cumartesi akşamı oldu bu olay şuan alsam etki eder mi
Evet haklısınız cumartesi akşamı yaşadığım olaya şuan alsam ertesi gün hapı etki eder miDüzgün ve gerektigi şekilde korunmadan bu tür şeylere girme. Bianda gebelikle sereflenirsin o 31 çeken arkadaş da ben 31 çektim sen baskasindan yapmissindir der bırakıp gider.
72 saat olmadı sanırım 48 saat olduEtmez. 10 gün sonra idrar testi yap.
Hayir..Evet haklısınız cumartesi akşamı yaşadığım olaya şuan alsam ertesi gün hapı etki eder mi
Komik değil ama literatüre hamilelik yaşayabilirsin. Prematüre gibi ama daha farklısı.Komik olan ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?