lütfen yardımcı olur musunuz. erkek arkadaşımla ekimin 15inde bir ilişki yaşadım.ikimizde de iç çamaşırı vardı. o kkendisi boşaldı ve peçeteyle sildi bir süre sonra bana sürtündü iç çamaşırı varken. hamile olabilir miyim? üç kere adet oldum biri biraz gecikmeli oldu. o günden beri ara ara midem bulanıyor. üç kere idrar testi yaptım negatif çıktı. lütfen yardımcı olur musunuz
ama midem ilk reglimden bir bulanıyordeğilsiniz.
hanımefendi regl olmuşsunuz hem de üç kere ya. doktora gidin o zaman varsa size el sallar bebiş.ama midem ilk reglimden bir bulanıyor
Bence hamile çünkü gecikmiş 1 tane regli ve midesi bulanıyor. Kesin hamile ama istemiyor heraldehanımefendi regl olmuşsunuz hem de üç kere ya. doktora gidin o zaman varsa size el sallar bebiş.
ya sabır artık yaBence hamile çünkü gecikmiş 1 tane regli ve midesi bulanıyor. Kesin hamile ama istemiyor heraldekürtaj süresini de aştınız çok üzgünüm
dalga geçmek için mi üyesiniz?Bence hamile çünkü gecikmiş 1 tane regli ve midesi bulanıyor. Kesin hamile ama istemiyor heraldekürtaj süresini de aştınız çok üzgünüm
internette silinse de kalıyor gibi şeyler okuduğum için korktumsen değil külot hamile kalmış sevgilinin boxerından
Yaparken korksanız keşke birazinternette silinse de kalıyor gibi şeyler okuduğum için korktum
Mümkün deil pskolojikmen etkilendiginiz icin gecikme yasamissinizdirlütfen yardımcı olur musunuz. erkek arkadaşımla ekimin 15inde bir ilişki yaşadım.ikimizde de iç çamaşırı vardı. o kkendisi boşaldı ve peçeteyle sildi bir süre sonra bana sürtündü iç çamaşırı varken. hamile olabilir miyim? üç kere adet oldum biri biraz gecikmeli oldu. o günden beri ara ara midem bulanıyor. üç kere idrar testi yaptım negatif çıktı. lütfen yardımcı olur musunuz
Ya hadi kaldı sperm içeri girdi. 3 kere regl olmuşsun tam 3 kere ÜÇ bebek mi kalır? 3 ayda karnın büyür. Bence senin bebek isteyesin varmış ailenden korkmuşsun. 16-17 de değilsin yani madem bu kadar tutuşcaksın yapma o zaman.internette silinse de kalıyor gibi şeyler okuduğum için korktum
internette silinse de kalıyor gibi şeyler okuduğum için korktum
Birde bir aydami 3 defa oldunuz yoksa 3 ay adet mi gördünüz?internette silinse de kalıyor gibi şeyler okuduğum için korktum
Testler negatifse kesin hamilesinizüç ay adet gördüm ama o günden sonra midem bulandığı için şüphe oldu testler de negatif çıktı
Anladim pskolojikmendir o rahat oldun kesinlikle değilsinizüç ay adet gördüm ama o günden sonra midem bulandığı için şüphe oldu testler de negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?