- 14 Şubat 2024
- 9
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi duygu basli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz hayirli olsunnhamile olup olmadığımı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler![]()
Canım benim de değer böyle çıkmıştı hamileydim sonraları, ama doktor gebelik yok demişti 5'ten aşağı değerler negatif demişti, benim içimde bir şüphe kalmıştı iki gün sonra evde test yaptım pozitif olduğunu gördüm, hastaneye gittim ve hamileydimhamile olup olmadığımı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler![]()
Benim 4 gün gecikti adetim dün gittim bugun sonuç aldımBu arada bu testi adete kaç gün varken yaptınız
Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet hamilesiniz hayirli olsunn![]()
Kız ben senin değeri 0 küsuratlı görmüştüm, senin değer 700'lerdeymiş, tabi ki hamilesinBenim 4 gün gecikti adetim dün gittim bugun sonuç aldım
Kan testi verince doktor bu değeri gördükten sonra bir şey demiyor mu yani hamilesiniz falan diyehamile olup olmadığımı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler![]()
760 çıkmış hamilesin. Hayırlı olsun.hamile olup olmadığımı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler![]()
Kendisin ulaşamamıştım o sebepten sordum sizlere sizlere sorduktan 2-3 saat sonra dönüş alabildim doktordan:)Kan testi verince doktor bu değeri gördükten sonra bir şey demiyor mu yani hamilesiniz falan diye